PS3 / Online Turnuva Sohbet Alanı

Cevap: PS3 / Online Turnuva Sohbet Alanı

bu mazeretin pek kreatif degildi, ben senden "odama deve kusu ile kanguru girdi sevisiyorlardi ve ben onlari disari cikarmakla mesguldum" mazereti beklerdim...

mazeret falan bunlari brak simdi, ilk macta ilk yari bittikten sonra hemen anladim senin artik beni cözdügünü

iki saat kendi sahanda pas yapip durdun, üzerine gelmeden atak yapmadin

en pis yapanlardan tayfun bile hemen ataga kalkiyor, mehmet vardi böyle oynayan, ona yazdigim o yukaridaki mesajimi iyi ezberlemissin, dedigim gibi, hemen ilk macta belli oldu :)

mazeret falan bunlari brak simdi, ilk macta ilk yari bittikten sonra hemen anladim senin artik beni cözdügünü

iki saat kendi sahanda pas yapip durdun, üzerine gelmeden atak yapmadin

en pis yapanlardan tayfun bile hemen ataga kalkiyor, mehmet vardi böyle oynayan, ona yazdigim o yukaridaki mesajimi iyi ezberlemissin, dedigim gibi, hemen ilk macta belli oldu :)

:asd: :asd: :asd: :asd: :asd: :asd:

cok küfür ettin mi oynarken bana:D

:asd: :asd: :asd: :asd: :asd: :asd:

cok küfür ettin mi oynarken bana:D

yok valla, hemen ilk mactan sonra anladim olayi cözdügünü, ayip olmasin diye bir mac daha yapim dedim, yenilecegini biliyordum, cünkü ilk macta ilk sans yüzdeyüzluk golü kacirdim sonra hic sans gelmedi , bu yüzden biliyordum 2. maci kaybedecegimi.

belki zamanla benim de sabrim yeter böyle ikdebir geri pas yapip oynamayi, ogrenene kadar sana karsi oynamicam artik )))

yok valla, hemen ilk mactan sonra anladim olayi cözdügünü, ayip olmasin diye bir mac daha yapim dedim

belki zamanla benim de sabrim yeter böyle ikdebir geri pas yapip oynamayi, ogrenene kadar sana karsi oynamicam artik )))

sen her ne kadar benim galibiyetlerimi haksiz bulsan da, ben senin galibiyetlerinin cogunun hakli oldugunu düsünüyorum ve seni oyununu gelistirdigin icin tebrik ediyorum, baya ilerleme var sende. Takdir etmemek gibi bir kompleks yok bende ;)

sen her ne kadar benim galibiyetlerimi haksiz bulsan da, ben senin galibiyetlerinin cogunun hakli oldugunu düsünüyorum ve seni oyununu gelistirdigin icin tebrik ediyorum, baya ilerleme var sende. Takdir etmemek gibi bir kompleks yok bende ;)

ulamn ben senin galibiyetin haksiz mi diyorum?)) tam tersine, ilk macta 1 sans haric sans bile tanimadin dedim ya ))

benim dedigim ben kendimi kendim yaktim, schwächemi yazmasaydim, bugün böyle oynamicaktin dedim )))

bu sistemle sana karsi bir macta en az 5 gol pozisyon bulurdum normalde, ama artik 1 tane bile zor buldum iki macta )))

neyse, iyi sabahlar )) ben bi yarim saat tv bakip uyucam )

ulamn ben senin galibiyetin haksiz mi diyorum?)) tam tersine, ilk macta 1 sans haric sans bile tanimadin dedim ya ))

benim dedigim ben kendimi kendim yaktim, schwächemi yazmasaydim, bugün böyle oynamicaktin dedim )))

bu sistemle sana karsi bir macta en az 5 gol pozisyon bulurdum normalde, ama artik 1 tane bile zor buldum iki macta )))

bazen sen kazanirsin bazen de ben, cok da önemli degil, ben bizim oynadigimiz cogu mactan zevk aliyorum, sonuc ne olursa olsun.

ama salman sana cidden bisey sormak istiyorum, neden her zaman kaybettiginde kendi hatandan kaybettigini söylüyorsun, eger sen kaybediyorsan bunda biraz da olsa rakibinin katkisi yok mu? gercekten merak ediyorum, cünkü ne zaman kazansam burada neden kaybettigini, neleri yanlis yaptigini söylüyorsun, bir kere bile beni tebrik etmedin :D:D

sadece meraktan soruyorum...

onur nigdeli mac yapmak istermisin?

bazen sen kazanirsin bazen de ben, cok da önemli degil, ben bizim oynadigimiz cogu mactan zevk aliyorum, sonuc ne olursa olsun.

ama salman sana cidden bisey sormak istiyorum, neden her zaman kaybettiginde kendi hatandan kaybettigini söylüyorsun, eger sen kaybediyorsan bunda biraz da olsa rakibinin katkisi yok mu? gercekten merak ediyorum, cünkü ne zaman kazansam burada neden kaybettigini, neleri yanlis yaptigini söylüyorsun, bir kere bile beni tebrik etmedin :D:D

sadece meraktan soruyorum...

al simdi diyorum iste, hakederek kazandin bugün gibi hakkederek hic bir zaman mac kazanmadin bana karsi ama bugün hic sans tanimadin bana

daha önceki maclarda, ilk oynamaya basladigimda degil, su 2 haftada oynanilan maclarda ama cogu maclarda cok pis goller kaciriyordum, resmen kaleciye karsikarsi bombos pozisyonlari harciyordum maclarda, dolayisiyla sana hakederek kazandin asla diyemezdim, cünkü sanslarim her macta oluyordu ve ofansta pozisyonlari degerlendirme konusunda iyi olsaydim, sonuclar farkli olurdu. Sen mesela kaleciye karsi karsiya kaldiginda hic gol kacirmazsin, sen ve mehmet. Bundan önce 2-0 yendigim macta kacirmisstin sen 2-3 gol, net goller, dün mü, neydi. Ama onun haric senin yuzdeyuzluk pozisyonlarin yüzde 95% gole sonuclaniyor. Zor pozisyonlardan da cok iyi goller buluyorsun, mesela kanatlara inip, orta aciyorsun gol, sen hic bir zaman benim böyle bir gol attigimi gördün mü? Hic orta acip gol attigimi görmezsin, cünkü yapamiyorum. Yanu gol bulma konusunda sen hic zorlanmiyorsun vede buldugun pozisyonlari hemen hemen hepsini degerlendiriyorsun.

Ben ortadan geliyorum hep, ya orta sahadan uzun pasla adami kaciriyorum, yada göbekte verkaclar yapip, ceza sahaya giriyorum. Böyle cok pozisyon buluyorum ama dedigim gibi en az yarisini kaciriyorum. Üstelik son zamanlarda sen kazandiginda hep 1 fark oluyordu, anlayacagin senin hakkederek kazandigini söylemek mümkün olmiyordu, dedigim gibi, pis goller kacir, 1 farkla kaybet, o zaman sana hakkettin, ezerek aldin diyebilmem mümkün degil.

ama bugün iste attigim bir gol, ilk mactaki yine kaleciye karsikarsiya kacirdigim gol ve 1 tane direkten dönen top haric sans tanimadin bana, bu yüüzden hakkederek kazandin. Üstelik 2 bir kerede 3 farkla aldin.

al simdi diyorum iste, hakederek kazandin bugün gibi hakkederek hic bir zaman mac kazanmadin bana karsi ama bugün hic sans tanimadin bana

daha önceki maclarda, ilk oynamaya basladigimda degil, su 2 haftada oynanilan maclarda ama cogu maclarda cok pis goller kaciriyordum, resmen kaleciye karsikarsi bombos pozisyonlari harciyordum maclarda, dolayisiyla sana hakederek kazandin asla diyemezdim, cünkü sanslarim her macta oluyordu ve ofansta pozisyonlari degerlendirme konusunda iyi olsaydim, sonuclar farkli olurdu. Sen mesela kaleciye karsi karsiya kaldiginda hic gol kacirmazsin, sen ve mehmet. Bundan önce 2-0 yendigim macta kacirmisstin sen 2-3 gol, net goller, dün mü, neydi. Ama onun haric senin yuzdeyuzluk pozisyonlarin yüzde 95% gole sonuclaniyor. Zor pozisyonlardan da cok iyi goller buluyorsun, mesela kanatlara inip, orta aciyorsun gol, sen hic bir zaman benim böyle bir gol attigimi gördün mü? Hic orta acip gol attigimi görmezsin, cünkü yapamiyorum. Yanu gol bulma konusunda sen hic zorlanmiyorsun vede buldugun pozisyonlari hemen hemen hepsini degerlendiriyorsun.

Ben ortadan geliyorum hep, ya orta sahadan uzun pasla adami kaciriyorum, yada göbekte verkaclar yapip, ceza sahaya giriyorum. Böyle cok pozisyon buluyorum ama dedigim gibi en az yarisini kaciriyorum. Üstelik son zamanlarda sen kazandiginda hep 1 fark oluyordu, anlayacagin senin hakkederek kazandigini söylemek mümkün olmiyordu, dedigim gibi, pis goller kacir, 1 farkla kaybet, o zaman sana hakkettin, ezerek aldin diyebilmem mümkün degil.

ama bugün iste attigim bir gol, ilk mactaki yine kaleciye karsikarsiya kacirdigim gol ve 1 tane direkten dönen top haric sans tanimadin bana, bu yüüzden hakkederek kazandin. Üstelik 2 bir kerede 3 farkla aldin.

haketmek baska sey ezerek kazanmak baska sey salman, bak ne güzel kendin dedin, sen her zaman cok pis goller kaciriyorsun diyorsun, peki bu olay her zaman oluyorsa demek sansla alakasi yok, o pozisyonlari gol yapma da beceri ister. Ben cogunu gol yapiyormusum, ee bu benim bu pozisyonlarda iyi oldugumun göstergesi degil mi?

yani demek istedigim eger ben 3 pozisyona girip 3'ünü gole ceviriyorsam sende 5 pozisyon'a girip 1 tanesini ancak degerlendiriyorsan, ve bu her kazandigim macta oluyorsa o zaman hakederek alinmis galibiyetler oluyor, hak edilmeyen galibiyet sen kendi kalene atarsan veya olmadik pozisyonda top bi o direge bi de diger direge deyip gol olursa olur. ben son dönem kazandigim maclarin hicbirinde ezerek seni yendim demedim, o bir kac ay önceydi, ama aldigim cogu galibiyet hak ederek alinmis galibiyetlerdir.

katilmiyorum, ben sana diyorum iste, yeni fifaci olarak sana karsi bu kadar pozisyonlar buluyorsam demek ki bende baya saglam seyler yapiyorum, ama bulduklarimi gole cevirme konusunda cok eksiklerim var, dolayisiyla sen 3 gol pozisyonu buldun ve degerlendirdin diye hakkederek kazandigin falan sayilmaz. Hadi oyunda üstün taraf sen olsan, o zaman tamam derim ama oyunda üstün taraf sen olsan zaten maclar 1 farkla bitmezdi, ben her macta attigimin yarisini kacirmazdim, en az 2-3 farkla biterdi, demek ki oyun ortada geciyor.

ben 5 pozisyondan 1 gol yapicam, sen 3 pozisyondan 2 gol yap, hakkeden sen olacaksin, yok daha neler.

dedigim gibi, pozisyonlarini cok iyi gole cevirebiliyorsun, bu konuda benden cok daha iyisin ama maclar ortada geciyor, hatta dedigim gibi cogu kez pozisyonlarda benim üstünlügüm oluyordu.

anlayacagin baya maclar oldu, hakketmedigim yenilgiler aldigim.

beraberlik cok daha hakedilen sonuc olurdu, iki taraf icinde.

durum böyle iken sana sen hakkettin diyemem, kusura bakma. ))

ama iste bugun oynadigin gibi oynarsan, yenersen, benimde diyecek lafim kalmaz.

katilmiyorum, ben sana diyorum iste, yeni fifaci olarak sana karsi bu kadar pozisyonlar buluyorsam demek ki bende baya saglam seyler yapiyorum, ama bulduklarimi gole cevirme konusunda cok eksiklerim var, dolayisiyla sen 3 gol pozisyonu buldun ve degerlendirdin diye hakkederek kazandigin falan sayilmaz. Hadi oyunda üstün taraf sen olsan, o zaman tamam derim ama oyunda üstün taraf sen olsan zaten maclar 1 farkla bitmezdi, ben her macta attigimin yarisini kacirmazdim, en az 2-3 farkla biterdi, demek ki oyun ortada geciyor.

ben 5 pozisyondan 1 gol yapicam, sen 3 pozisyondan 2 gol yap, hakkeden sen olacaksin, yok daha neler.

dedigim gibi, pozisyonlarini cok iyi gole cevirebiliyorsun, bu konuda benden cok daha iyisin ama maclar ortada geciyor, hatta dedigim gibi cogu kez pozisyonlarda benim üstünlügüm oluyordu.

bir maci hak etmek icin öyle ahim sahim baski kurmaya gerek yok, bizim maclar genelde denk gecer sadece nuanslar esitligi bozuyor genelde, ama eger ben 3 pozisyonun 3'ünü de gol yapiyorsam ve bu pozisyonlar tesadüfen olusmus pozisyonlar degilse sende 5 pozisyona girip 1'ini veya hicbirini gol yapamiyorsan bu senin beceriksizligindendir, ama bu benim maci haksiz yere kazandigim anlamina gelmez. bu arada tekrar hatirlatayim, ben PS3'ü gecen sene ekim'de aldim, yani bende yeniyim. Eskiden Bilgisayar da oynardim o da klavye ile. Yani PS3'de controller'le yeni fifaciyim, bunu da belirtmek isterim. bugünkü mac mesela ezerek yenme kategorisine giriyor, neden cünkü yok denecek kadar az pozisyona girdin ve oyunda zaten benim üstünlügümle gecti, yüzde 70-80 top bendeydi. Yani bu iki mac hak etmekten de öteydi, ama hak etmen icin dedigim gibi cok cok üstün olmana gerek yok, oyun olarak biraz üstünlük saglayip pozisyonlarini da degerlendirirsen, haketmis oluyorsun galibiyeti.

neyse salmancigim, eger oynamak istersen yarin devam ederiz, ama "yok, ben su an icin senle oynamak istemiyorum" dersen, ki az önce öyle bisey dedin, o zaman buna saygi duyarim ki böyle bisey beni tabi ki onurlandirir, o kadar mi korkuttu seni bugün benim oyunum :D:D saka saka

dedigim gibi senle oynamak bir zevk, istersen oynariz, istemesen de canin sagolsun

ben simdi yatacagim

Iyi geceler GSCimbom her nerede yasaniyor ve yasatiliyorsan.

neyse yazdiklarimi iyice düsün,

ayrica sana karsi oynayan sadece ben degil, baya kisi oldu burda "bulduklarimi atsam" diyen, yanilmiyorsam en son murat, erkam falan da dedi bunu.

yani anlayacagin ben zaten genel olarak kötüyüm pozisyonlaro gole cevirme konusunda ama seninde ya balin var, yada kaleciyi iyi oynatiyorsun : (zamaninda cikma, cikmama, rakibi yaniltma, cikip, sonra geri dönme, defansif oyunun)

hayir, benim sabrim yok öyle temposuz oynayanlara karsi oynamaya, sorun burda, senin gibi sabirli olabilsem, sabirli oynayabilsem oynardim ama yapamiyorum ve dolayisiyla senin kendi sahanda geri pas yapip durmani neden kendime antun yapayim ki.

ben online, normal kisilere karsi oynamaya girincede öyle kendi yarisahasinda pas yapip duranlar olunca, hemen unterbrechen yaparim mesela.

senin gibi yavas oynayabilsem, sabrim olsa bende aynisini yaparim top geldiginde, o zaman bir anlami olur ama be hizli, tempolu maclari sevdigim icin, böyle oynayamiyorum, sabrim yok, cok sIkIcI , agir, temposuz oluyor mac, yani zevksiz.

yoksa niye oynamayim ki

ayrica sen pozisyonlarini degerlendirdin diye hakkettigini yaziyorsun israrla, sana sunu anlatamadim gitti, tamam sen kazanmayi hakketmissin diyelim ama bende yenilmeyi hakketmedim diyorum, yani anlayacagin beraberlik en hakkedilen sonuc olur.

ayrica senin o son golün cogu zaman ya kornerden, yada dedigim gibi orta acip, öyle atilan goller olur, yani öyle gelip, ceza sahaya girip, kaleciye karsi karsiya attigin goller olmiyor.

hepsinde demiyorum ama cogu maclarda bu böyle olmustur.

mesela kornerleri de cok etkili kullaniyorsun, bu konuda da benden cok daha iyisin, yani anla o buldugum normal pozisyonlarin yaninda kanatlardan orta acip ve korneleride etkili kullanmayi bilsem, neler olurdu ))

ayrica senden 20 dk önce gelen tayfunla 2 mac yaptik, birini 3-2 aldim, ikincisini 3-3 yaptik

yani sana 6 atan adamdan bahsediyoruz.

yanilmiyorsam onunla yaptigin cson maclarda genel olarak tayfunun üstünlügü var.

yani millet sana karsi pozisyonlari kaciriyor yinede, ama benim gibi kaciran yok, bu yüzden cogu kisi sana rahatlikla gol atabiliyor, yenebiliyor, hatta farkta atabiliyor. murat da 5 atmisti gecenlerde sanirim, 9 kadar yolu vardi aslinda demisti üstüne.

iste bunu demek istiyorum, bende degerlendirebilsem bulduklarimi, cok farkli sonuclar cikacakti o maclardan

demek ki senin hakkederek kazandigin falan hikaye.

bir maci hak etmek icin öyle ahim sahim baski kurmaya gerek yok, bizim maclar genelde denk gecer sadece nuanslar esitligi bozuyor genelde, ama eger ben 3 pozisyonun 3'ünü de gol yapiyorsam ve bu pozisyonlar tesadüfen olusmus pozisyonlar degilse sende 5 pozisyona girip 1'ini veya hicbirini gol yapamiyorsan bu senin beceriksizligindendir, ama bu benim maci haksiz yere kazandigim anlamina gelmez. bu arada tekrar hatirlatayim, ben PS3'ü gecen sene ekim'de aldim, yani bende yeniyim. Eskiden Bilgisayar da oynardim o da klavye ile. Yani PS3'de controller'le yeni fifaciyim, bunu da belirtmek isterim. bugünkü mac mesela ezerek yenme kategorisine giriyor, neden cünkü yok denecek kadar az pozisyona girdin ve oyunda zaten benim üstünlügümle gecti, yüzde 70-80 top bendeydi. Yani bu iki mac hak etmekten de öteydi, ama hak etmen icin dedigim gibi cok cok üstün olmana gerek yok, oyun olarak biraz üstünlük saglayip pozisyonlarini da degerlendirirsen, haketmis oluyorsun galibiyeti.

neyse salmancigim, eger oynamak istersen yarin devam ederiz, ama "yok, ben su an icin senle oynamak istemiyorum" dersen, ki az önce öyle bisey dedin, o zaman buna saygi duyarim ki böyle bisey beni tabi ki onurlandirir, o kadar mi korkuttu seni bugün benim oyunum :D:D saka saka

dedigim gibi senle oynamak bir zevk, istersen oynariz, istemesen de canin sagolsun

ben simdi yatacagim

Iyi geceler GSCimbom her nerede yasaniyor ve yasatiliyorsan.

neyse yazdiklarimi iyice düsün,

saka misin ))?

kendi yarisahanda top yapip durdun diye ezmis mi oluyorsun, ikdebir geri pas yapmak mi ezmek oluyor?

3-4 pozisyon buldun, bunlarini da hemen hemen dedigim gibi hepsini degerlendirdin.

pozisyon üstü pozisyon kacirsan, üstüne 3-4 gol atsan, iste bu ezmek.

senin yaptigin gibi kendi sahada top cevirip durmak, 3-4 atak yapip, 3 nü gole cevirmek ezmek degil, sacmalama simdi.

asloinda 3 pozisyon bile degildi, 2 macta 2 kere kornerden gol attin mesela.

bir kerede duran toptan, güzel bir gol attin. orta acip.

"niye kazandigim maclari hakkettigimi söylemiyorsun, tebrik etmiyorsun" diye agliyorsun birde, ilk defa hakkettigin 2 mac aldin, tebrik ettik ama iste görüyorsun, hemen bir yerlerin kalkmis, " ezmis", b.k ezdin ))

Geri
Üst Alt