PS3 / Online Turnuva Sohbet Alanı

Cevap: PS3 / Online Turnuva Sohbet Alanı

selam beyler,

bisey soracaktim: hani bu Sony'nin özür olarak 5 oyun arasinda 2 secme isi var ya, acaba hangi iki oyunu tavsiye edersiniz, ve nasil ve nerede indirebilirim bu oyunlari?hala indirme imkanim var mi yoksa kacirdim mi sansimi?:)

Bir isim verebilirim : Little Big Planet

Mahir Kaya 3-2 Mehmet Oguz (60.dk'da M.Oguz'un baglantisi koptu)

EA servers atti. Bu ne ya. Tam guzel mac oluyordu.

selam beyler,

bisey soracaktim: hani bu Sony'nin özür olarak 5 oyun arasinda 2 secme isi var ya, acaba hangi iki oyunu tavsiye edersiniz, ve nasil ve nerede indirebilirim bu oyunlari?hala indirme imkanim var mi yoksa kacirdim mi sansimi?:)

inFamous, muthis oyun.

bu oyunlari indirmemiz icin bir süre var mi? ve nasil indirebilirim, ps3'ü yeni yeni kullaniyorum, ekimde almistim.pek bilmem menüsünü falan...

Macimiz nasildi Salman. Benim kadar anti oynayani gordunmu :D

Macimiz nasildi Salman. Benim kadar anti oynayani gordunmu :D

cok gicik oldum, zaten ciktim.

oglum 76 -78 dakkalarda 2 gol attin, maci aldin sayilir ama sen hala top cevirip duruyon.

yahu cabuk oyna iste, zaten bitmis mac, ne b.k yapiyon )))

sen son dklarda geride top cevirirken, kabloyu cekmemek icin zor tuttum kendimi )))

Ama oyle oynadimi cok guzel oluyor. Eninde sonunda gol olacak. 1 gol bile yeter :D

Ama oyle oynadimi cok guzel oluyor. Eninde sonunda gol olacak. 1 gol bile yeter :D

ya orasi tamam, bende artik yavas yavas geride pas yapip oynamaya calisiyorum, farkettiysen, sorun o degil

sen 2-0 önce gectigin zaman cok daha pis öyle oynamaya basladin, top gelmedi bana, iste bu deli etti.

yoks abaslangicta yada durum 0-0 ikin, hatta 1-0 iken falan öyle oynayanlara birsey diyemem, sonucta birbirimizi yenmek icin oyniyoruz ve beni yenmenin en kolay, en iyi yolu bu.

dedigim gibi, beni gicik eden 2 fark ve daha fazla öne gecenlerin bunu yapmasi.

bu oyunlari indirmemiz icin bir süre var mi? ve nasil indirebilirim, ps3'ü yeni yeni kullaniyorum, ekimde almistim.pek bilmem menüsünü falan...

Playstation Store'a gir. Oradan Welcome Back Package tarzı bir sekme olmalı. Oraya tıklayıp bedavaya Purchase diyorsun. Sonra istediğin oyunu seçip indiriyorsun.

Geri
Üst Alt