Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ajax fener maçında ajax tribününden bileti olanlar egwr turk ise içeri almayacaklar diye bildiri yapmışlardı. Tabi benim ajaxa üyeliğim olduğu için sorun çıkaramadılar. Psv ayni uygulamayı yapabilir turk seyircilerini çoğunluğunu onlemek için
Schalke macina bilet alabilmek icin Schalke kulübüne üye olmustum. 2 sene boyunca aidat ödedim bu heriflere maca gidebilmek icin, bu yaz üyeligi iptal edebildim nihayet. Galatasarayimiz icin her yoldan geciyoruz.
Ben de bu maca gitmeye calisacagim, Eindhoven benim buraya 100km uzaklikta bile degil.
Schalke macina bilet alabilmek icin Schalke kulübüne üye olmustum. 2 sene boyunca aidat ödedim bu heriflere maca gidebilmek icin, bu yaz üyeligi iptal edebildim nihayet. Galatasarayimiz icin her yoldan geciyoruz.
Ben de bu maca gitmeye calisacagim, Eindhoven benim buraya 100km uzaklikta bile degil.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.