- 6 Eylül 2013
- 8.417
- 3.201
- 428
Yiyecegimiz uc taneydi simdi 5 olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilet mi satmıyorlar?O biraz zor olur. Türk olanları dışlıyorlar. Bildiğin ırkçılık yapıyorlar.
Ajax fener maçında ajax tribününden bileti olanlar egwr turk ise içeri almayacaklar diye bildiri yapmışlardı. Tabi benim ajaxa üyeliğim olduğu için sorun çıkaramadılar. Psv ayni uygulamayı yapabilir turk seyircilerini çoğunluğunu onlemek içinBilet mi satmıyorlar?
ztn 60%i türktü. uA vardi ama deplasman tribünündeSchalke macinda bizimkiler protesto yapip gitmemisti , kasimpasali ile felan beraber izlemistik amsterdam'da.
Deplasman seyircisi alınmayacakMac bileti nerden bulabilirim?
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
psv sitesinden alacagim artik sanirim. schalke macindada öyle yapmistim, deplasmanin yanindaki tribünde alarak. bi kayit olayim psv sitesine xd
O nu ben üye olmadan halettim. Belirli bir günden sonra herkese acmislardi. 2 bilet kapmistim xdSchalke macina bilet alabilmek icin Schalke kulübüne üye olmustum. 2 sene boyunca aidat ödedim bu heriflere maca gidebilmek icin, bu yaz üyeligi iptal edebildim nihayet. Galatasarayimiz icin her yoldan geciyoruz.
Ben de bu maca gitmeye calisacagim, Eindhoven benim buraya 100km uzaklikta bile degil.
O nu ben üye olmadan halettim. Belirli bir günden sonra herkese acmislardi. 2 bilet kapmistim xd
aynen eindhoven 1h felan uzaklikta sadece. Fan card alinmiyor psvnin baktim öglen
Ilk hak o üyelerinmis. Bakalim sansim yanimda olur mu yineBen isimi sansa birakmak istememistim malum milletin yüklenecegi belliydi. Rahat rahat biletlerimi aldim üye olarak.
Kesin bizim millet yüklenmistir PSV card icin ondan durdurmuslar yeni üye alimini Temmuz sonuna kadar.