- 12 Temmuz 2009
- 60.766
- 24.128
- 2.968
valla sempati kurmakda zorlaniyorum social medyacilara nedeni bilmiyorum. yazik olmus ama. gecmis olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
18 yaşından küçük erkek çocuklarını para verip öpüştürdükten sonra sosyal medyada paylaşmak sadece bir yamukluk mu oluyor?Yoksa o çocukluğu ve daha fazlası mı?
Geçmişte vardır bir yamuğu mesela şu çocuğunda böyle videoları vardı tek bir yamuğunda attılar içeri
sana noluyor animecizuauhaaha, curu hapiste hahaahahahah kudurrrrrrrr aglaaaaaaa zirlaaaaaaaaa
kesinlikle bir konuda haklisiniz. bu kadar buyuk kitleye ihtab edebilmek cok buyuk bir guc ve bu 'fenomenler' bile ne kadar buyuk bir guc oldugunu algilayamiyorlar bile bence. fakat sosyal medya o kadar buyuk bir yer ki, ya pucca olmadi amerika'dan birisi ayni seyi paylasir yine ayni etkiyi yaratir. bu kontrol edebilecek bir sey degil hele hele hapis veyahut para cezalariyla.Mahkeme karariyla bahsedilen paylasimlar kaldirilmis olabilir. Cunku konuda gecen paylasimlari bulamadim.
Lakin eksisozlukte şunu okudum. Hanimefendi paylasimlarinin birinde: 'bir uyuşturucu kullanmak isteseydiniz hangisini kullanirdiniz' diye sormus.
@Sertan Nalbant renktasa katiliyorum. Boyle fenomen tipler sosyolojik konularda cok hassas davranmalari gerek. Ulkemizde maalesef ornek rolmodel arayan genc sayisi cok fazla.
yok yav niye bu kadar sevindin anlamadim kacirdigim bizey mi var
yok yav niye bu kadar sevindin anlamadim kacirdigim bizey mi var
gereksizmis canims. neys.yoo, kadina gram sevmiyorum ondan uzulmedim hatta sevindim
mavi balina oyunu yüzünden toplam 142 çocuğun intihar ettiği söyleniyorMahkeme karariyla bahsedilen paylasimlar kaldirilmis olabilir. Cunku konuda gecen paylasimlari bulamadim.
Lakin eksisozlukte şunu okudum. Hanimefendi paylasimlarinin birinde: 'bir uyuşturucu kullanmak isteseydiniz hangisini kullanirdiniz' diye sormus.
@Sertan Nalbant renktasa katiliyorum. Boyle fenomen tipler sosyolojik konularda cok hassas davranmalari gerek. Ulkemizde maalesef ornek rolmodel arayan genc sayisi cok fazla.
Mahkeme karariyla bahsedilen paylasimlar kaldirilmis olabilir. Cunku konuda gecen paylasimlari bulamadim.
kesinlikle bir konuda haklisiniz. bu kadar buyuk kitleye ihtab edebilmek cok buyuk bir guc ve bu 'fenomenler' bile ne kadar buyuk bir guc oldugunu algilayamiyorlar bile bence. fakat sosyal medya o kadar buyuk bir yer ki, ya pucca olmadi amerika'dan birisi ayni seyi paylasir yine ayni etkiyi yaratir. bu kontrol edebilecek bir sey degil hele hele hapis veyahut para cezalariyla.
anca ve anca okuyanlari (sen ve ben, bizim cocuklarimiz mesela) egitirsen, bu sosyal medyayi ilk okuldan itibaren anlatirsan, nasil kullanildigini nasil kullanilmadigi, internetde neye dikkat etmemiz lazim vs. anca boyle asariz bu problemi.
mavi balina oyunu yüzünden toplam 142 çocuğun intihar ettiği söyleniyor
sosyal medya ve kitlelere ulaşılabilirlik çağımızın en büyük belası
bunun için ciddi önlemler alınmaya başlamalı
mavi balina uç örnek belki ama benim evladım fakirlik kavramını ve onu kötülemeyi öğrendi nette ki saçma videolardan
bunun ,onu ,ileri de ya da şimdi saçma davranışlara sevk etmemesi için, oğlumla uzun süre konuşmak zorunda kaldım
Hocam, ben bütün keyfimi kaybettim. Nasıl toparlarım bi söylesen Freudcum.Boyle platformlar birbaska hayat sunuyorlar cevreye. Hersey gulluk gulistanlik gorunuyor oralarda. Maalesef cocuklarimizda buna inaniyor ve kendi reel hayatlarinda bunu tatbik etmeye yelteniyorlar. Dizilerdende fazla muzdaribiz. Oradaki gecen romantik ask ve herseyin optimal gozukmesi.. Bunlar sosyoloji bakimindan ciftleri cok etkiliyor. Cunku yeni standard o dizilerdeki romantik ask olmus oluyor.
Psikiyatri kliniginde her ay en az 3 cift goruyoruz birbirlerine olan sicaklik ve aski kaybettiklerine dair. Sonra temele inince boyle dizi ve internetteki sahte dunyanin ozentileri ve bu ozentileri gercek hayatta karsilayamama cikiyor. Gercekten uzuntu verici.
Gercek ve sahteyi ayirt edemeyecek duruma geldik.
mavi balina oyunu yüzünden toplam 142 çocuğun intihar ettiği söyleniyor
sosyal medya ve kitlelere ulaşılabilirlik çağımızın en büyük belası
bunun için ciddi önlemler alınmaya başlamalı
mavi balina uç örnek belki ama benim evladım fakirlik kavramını ve onu kötülemeyi öğrendi nette ki saçma videolardan
bunun ,onu ,ileri de ya da şimdi saçma davranışlara sevk etmemesi için, oğlumla uzun süre konuşmak zorunda kaldım
baska bi olayı daha vardı bu hatunun ama neydi hatırlayamadım.üvey babasının tacizine uğramıştı bu arkadaş yaw.