Pucca, Attığı Tweet Yüzünden 7 Yıl Hapis Cezası Aldı!

18 yaşından küçük erkek çocuklarını para verip öpüştürdükten sonra sosyal medyada paylaşmak sadece bir yamukluk mu oluyor?Yoksa o çocukluğu ve daha fazlası mı?

Ben yaptığı hareketi savunmuyorum ki

Ama olayın asıl kaynağı bu videolar bunu göremiyorsan o senin sorunun.Ülke de adalet eşit dağıtılsa böyle düşünmezdim

Geçmişte vardır bir yamuğu mesela şu çocuğunda böyle videoları vardı tek bir yamuğunda attılar içeri

Herkes herşeyin farkında zaten yav boşver, kadın da muhalif takipçilerinin çoğu da öyle. Twitter'ım falan yok benim de ilk yamuğundan 7 sene gömmüşler direk. Kadının yaptığı yanlış da sen buna 1 sene versen kadın akıllanmayacak mı zannediyorsun, normal biri için hapise girmek acayip bişey içerde kafayı yersin. İyi olmuş diyenlere acıyorum sadece adamın ne kadar boktan bir hayatı varsa kinini başkalarından çıkarıyor. Benim ağır reisçi arkadaşım var abisi güvenlik şefiydi bu yandaş kanalların birinde. Adamın bank asya hesabı var diye 1 sene önce tazminatsız işten attılar 12 senedir oradaydı. Şimdi göt gibi kaldılar ama gram üzülmedim, ucu kendisine değmeden millet anlamıyor bişeyleri.

Mahkeme karariyla bahsedilen paylasimlar kaldirilmis olabilir. Cunku konuda gecen paylasimlari bulamadim.

Lakin eksisozlukte şunu okudum. Hanimefendi paylasimlarinin birinde: 'bir uyuşturucu kullanmak isteseydiniz hangisini kullanirdiniz' diye sormus.

@Sertan Nalbant renktasa katiliyorum. Boyle fenomen tipler sosyolojik konularda cok hassas davranmalari gerek. Ulkemizde maalesef ornek rolmodel arayan genc sayisi cok fazla.

Mahkeme karariyla bahsedilen paylasimlar kaldirilmis olabilir. Cunku konuda gecen paylasimlari bulamadim.

Lakin eksisozlukte şunu okudum. Hanimefendi paylasimlarinin birinde: 'bir uyuşturucu kullanmak isteseydiniz hangisini kullanirdiniz' diye sormus.

@Sertan Nalbant renktasa katiliyorum. Boyle fenomen tipler sosyolojik konularda cok hassas davranmalari gerek. Ulkemizde maalesef ornek rolmodel arayan genc sayisi cok fazla.
kesinlikle bir konuda haklisiniz. bu kadar buyuk kitleye ihtab edebilmek cok buyuk bir guc ve bu 'fenomenler' bile ne kadar buyuk bir guc oldugunu algilayamiyorlar bile bence. fakat sosyal medya o kadar buyuk bir yer ki, ya pucca olmadi amerika'dan birisi ayni seyi paylasir yine ayni etkiyi yaratir. bu kontrol edebilecek bir sey degil hele hele hapis veyahut para cezalariyla.
anca ve anca okuyanlari (sen ve ben, bizim cocuklarimiz mesela) egitirsen, bu sosyal medyayi ilk okuldan itibaren anlatirsan, nasil kullanildigini nasil kullanilmadigi, internetde neye dikkat etmemiz lazim vs. anca boyle asariz bu problemi.

mavi balina oyunu yüzünden toplam 142 çocuğun intihar ettiği söyleniyor

sosyal medya ve kitlelere ulaşılabilirlik çağımızın en büyük belası

bunun için ciddi önlemler alınmaya başlamalı

mavi balina uç örnek belki ama benim evladım fakirlik kavramını ve onu kötülemeyi öğrendi nette ki saçma videolardan

bunun ,onu ,ileri de ya da şimdi saçma davranışlara sevk etmemesi için, oğlumla uzun süre konuşmak zorunda kaldım

Bu soruyla kendisine model seçecek gençler mümkünse overdose yapıp doğal seleksiyona katkıda bulunsunlar Hocam.

Uyuşturucu bir illet amenna ama gereksiz şeylerle insanların hayatlarını mahvetmenin de manası yok. 7 yıl nedir yahu, bir de iyi halden 5 yıla düşürmüşler.

kesinlikle bir konuda haklisiniz. bu kadar buyuk kitleye ihtab edebilmek cok buyuk bir guc ve bu 'fenomenler' bile ne kadar buyuk bir guc oldugunu algilayamiyorlar bile bence. fakat sosyal medya o kadar buyuk bir yer ki, ya pucca olmadi amerika'dan birisi ayni seyi paylasir yine ayni etkiyi yaratir. bu kontrol edebilecek bir sey degil hele hele hapis veyahut para cezalariyla.
anca ve anca okuyanlari (sen ve ben, bizim cocuklarimiz mesela) egitirsen, bu sosyal medyayi ilk okuldan itibaren anlatirsan, nasil kullanildigini nasil kullanilmadigi, internetde neye dikkat etmemiz lazim vs. anca boyle asariz bu problemi.

Imzami atarim renktas. Kesinlikle biliclendirme sart. Sosyal medya çöplük olma yolunda emin adim ilerliyor. Ya bu platforma bir standard getirilmeli, ya da gençlerimiz egitilmeli.

Hollandada mesela bir kurum mevcut cyber suclara bakan. Bunlar 7/24 fake news (sahte haber) aramakla mesgul sosyal medyada ve hemen ayni anda bu haberleri sildirme yetkileri

mavi balina uç örnek belki ama benim evladım fakirlik kavramını ve onu kötülemeyi öğrendi nette ki saçma videolardan

bunun ,onu ,ileri de ya da şimdi saçma davranışlara sevk etmemesi için, oğlumla uzun süre konuşmak zorunda kaldım

Boyle platformlar birbaska hayat sunuyorlar cevreye. Hersey gulluk gulistanlik gorunuyor oralarda. Maalesef cocuklarimizda buna inaniyor ve kendi reel hayatlarinda bunu tatbik etmeye yelteniyorlar. Dizilerdende fazla muzdaribiz. Oradaki gecen romantik ask ve herseyin optimal gozukmesi.. Bunlar sosyoloji bakimindan ciftleri cok etkiliyor. Cunku yeni standard o dizilerdeki romantik ask olmus oluyor.

Psikiyatri kliniginde her ay en az 3 cift goruyoruz birbirlerine olan sicaklik ve aski kaybettiklerine dair. Sonra temele inince boyle dizi ve internetteki sahte dunyanin ozentileri ve bu ozentileri gercek hayatta karsilayamama cikiyor. Gercekten uzuntu verici.

Gercek ve sahteyi ayirt edemeyecek duruma geldik.

Boyle platformlar birbaska hayat sunuyorlar cevreye. Hersey gulluk gulistanlik gorunuyor oralarda. Maalesef cocuklarimizda buna inaniyor ve kendi reel hayatlarinda bunu tatbik etmeye yelteniyorlar. Dizilerdende fazla muzdaribiz. Oradaki gecen romantik ask ve herseyin optimal gozukmesi.. Bunlar sosyoloji bakimindan ciftleri cok etkiliyor. Cunku yeni standard o dizilerdeki romantik ask olmus oluyor.

Psikiyatri kliniginde her ay en az 3 cift goruyoruz birbirlerine olan sicaklik ve aski kaybettiklerine dair. Sonra temele inince boyle dizi ve internetteki sahte dunyanin ozentileri ve bu ozentileri gercek hayatta karsilayamama cikiyor. Gercekten uzuntu verici.

Gercek ve sahteyi ayirt edemeyecek duruma geldik.
Hocam, ben bütün keyfimi kaybettim. Nasıl toparlarım bi söylesen Freudcum.

Tebrik edemeden duramayacagim. Turk babalarinin bir numarali hatasi gecmisten gelen o totaliter ve egosentrik katı cocuk egitimi. Babalar serttir ve çocuklar icin ulasilamayacak/sohbet edip dertlesemeyecek bir pozisyonda oluyor cocuklarimizin dusuncesinde.

Halbuki cocuk egitiminde komunikasyon bir numarali anahtardir ve karsilikli fikir alisverisi inanilmaz onemlidir. Cocuga o benligini vermek gerekir ki ilerde kendi degerini tanisin ve boyle internet rolmodellerde kaybettigi degeri aramaya baslamasin. Tebrik etmek istedim renktas

Geçen Social Media seminerine katıldım.
Bu mecraları aktiv kullanan popüler insanlar diken üstünde yaşıyor.
Her hatada para cezasından tut hapis cezasına kadar varan yaptırımlar var.

Paraları cukkalarken iyi ama kurallara uymak gerekir.

Arka fonda müzik çalar telif hakkından on binlerce euro tazminat girer.

Gscimbom mobil

Geri
Üst Alt