Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.099
- 72.736
- 5.188
sahte 5 yıldızlı formalar skandaldır!!!!
yönetim artık bir konuda da pasif kalma yeter bıktırdınız!!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim yonetimin bu konuda birsey yapabileceklerini dusunmuyorum. Bende kil oldum bu duruma ama Ugur'un dedigine soyle katiliyorum, senin rakibin senden once Puma kullanirken ayni firmayla niye anlasiyorsun? Hemde 5 yildizli forma yapacaklari aylardan once belli olan birseydi yani bu gizli birsey degildi.sahte 5 yıldızlı formalar skandaldır!!!!
Biri çakma pazar forması gibi 250tllik3000 TL ve 1500 TL olan formalar arasında kalite olarak ne kadar fark var ?
Darbe vakti gelmedi miAferin yönetim
Senin etin ne budun neDarbe vakti gelmedi mi
Senin etin ne budun ne
Bu 5 yıldız olayı kabak tadı verdi artık biz sallamadıkça daha da kullanım alanlarını artırıyorlar buna artık dur denmesi lazım öyle muhatap almıyoruz önemsemiyoruzla olmuyor işte adam koymuş mağazanın ortasına gerekirse tff ye baskı yapılıp karar aldırılmalı 19 şampiyonluk ve 3 yıldızları olduğunun kesin kararı verilmeli
Mesele taraftar forması değil ona ne koyarsa koysun. Puma mağazasına tepede özel logo hazırlamış yan yana. Bu görüntüyü engelleyebilir GS yönetimi. Puma o kadar eminki GS yönetiminin rezil olduğundan eyyama bile gerek görmemiş.Şunun doğruluğuna kesinlikle inanmıyorum da hiçbir şey yapılamayacağı da açık bu konuda bence. Resmiyeti olmayan bir şey sonuçta adam 10 yıldız da koysa taraftar formasına ne anlamı var ki?
Servet seçilirse korsan yıldızları alırlar bence temel tehlike şuan o.