puma

sahte 5 yıldızlı formalar skandaldır!!!!

yönetim artık bir konuda da pasif kalma yeter bıktırdınız!!!!

3 forma da kötü, Beyaz daha iyi, parçalı iyi degil zaten ortasından da Y geçiyor,

bunlar yetmez gibi bir de 5 yıldızlı fb amblemi kullanıyorlar,

başlığı şerefsiz puma olarak güncellemekte faide var

BU 5 yıldızlı forma olayına tff bir ceza vermediği sürece normalleşmeye başlayacak. servet seçilirse de zaten tüm şampiyonlukları saydıracaklar

sahte 5 yıldızlı formalar skandaldır!!!!

yönetim artık bir konuda da pasif kalma yeter bıktırdınız!!!!
Bizim yonetimin bu konuda birsey yapabileceklerini dusunmuyorum. Bende kil oldum bu duruma ama Ugur'un dedigine soyle katiliyorum, senin rakibin senden once Puma kullanirken ayni firmayla niye anlasiyorsun? Hemde 5 yildizli forma yapacaklari aylardan once belli olan birseydi yani bu gizli birsey degildi.

Bu anlasma sonucta Puma ile Fener arasinda olan birsey, bizim bu konuda mudahil olma sansimiz yok. Birsey desen adamlar da begenmiyorsaniz feshet sozlesmeyi diyebilir (onlarin acisindan hakli bir soylem olur). Tabi tek tarafli feshedip nasil bir tazminat ortaya cikar o konuya hakim degilim.

Anlaşma yaparken bu durum konuşulmalıydı. Fb anlaşmasına müdahil değil ama yan yana olmama durumu vb. gibi durumlar pek tabi konuşulurdu. Anlaşmayı yürüten Erden Timur ve Hatipoğlu burada hata yapmış. Yan yana olması falan da düzeltilir. Hatta orayı işleten Fbli olup bilerek bile yapmış olabilir eğer diğer mağazalarda durum böyle yan yana değilse.

5 yıldız kalkmazsa puma boykot forma almam

Şunun doğruluğuna kesinlikle inanmıyorum da hiçbir şey yapılamayacağı da açık bu konuda bence. Resmiyeti olmayan bir şey sonuçta adam 10 yıldız da koysa taraftar formasına ne anlamı var ki?

Servet seçilirse korsan yıldızları alırlar bence temel tehlike şuan o.

Bu 5 yıldız olayı kabak tadı verdi artık biz sallamadıkça daha da kullanım alanlarını artırıyorlar buna artık dur denmesi lazım öyle muhatap almıyoruz önemsemiyoruzla olmuyor işte adam koymuş mağazanın ortasına gerekirse tff ye baskı yapılıp karar aldırılmalı 19 şampiyonluk ve 3 yıldızları olduğunun kesin kararı verilmeli

durmadan usanmadan zorlayacaklar bunu

meşhur söz vardır bir yalanı ne kadar çok söylersen doğru sananlar çıkar diye.

mız mız çocuk gibi inat ediyor babası şeker alsın diye ananas efendi...sırf şu anlamsız neden dolayı bile bunu "kabullenmiş" haası verecek TFF olmamalı başta.

Bu 5 yıldız olayı kabak tadı verdi artık biz sallamadıkça daha da kullanım alanlarını artırıyorlar buna artık dur denmesi lazım öyle muhatap almıyoruz önemsemiyoruzla olmuyor işte adam koymuş mağazanın ortasına gerekirse tff ye baskı yapılıp karar aldırılmalı 19 şampiyonluk ve 3 yıldızları olduğunun kesin kararı verilmeli

Servet yardımcı geldiğinde ilk yapacağı iş bunların 5 yıldız isteğini tescil etmek olacak.
Puma’ya da kıl olmuştum zaten basın toplantısında.

Şunun doğruluğuna kesinlikle inanmıyorum da hiçbir şey yapılamayacağı da açık bu konuda bence. Resmiyeti olmayan bir şey sonuçta adam 10 yıldız da koysa taraftar formasına ne anlamı var ki?

Servet seçilirse korsan yıldızları alırlar bence temel tehlike şuan o.
Mesele taraftar forması değil ona ne koyarsa koysun. Puma mağazasına tepede özel logo hazırlamış yan yana. Bu görüntüyü engelleyebilir GS yönetimi. Puma o kadar eminki GS yönetiminin rezil olduğundan eyyama bile gerek görmemiş.

Geri
Üst Alt