puma

Şerefsiz Puma takip etmiyormuş doğru, yeni etmiş.

Fenerli şerefsiz topçuları takip edip, alem buysa kral cimbom tweetlerini de gizliye almışlar.

Şöyle salak mevzulara girenleri sponsor yapmamak lazım.
Hesap yöneticisi fb li bir ergendir. Net tepki vermesi lazım kulübün

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

En fazla parayı Puma teklif etmiş, kabul edilmiş. Nike zaten devam etmeyecek idi keza Milli Takım için de devam etmediler. Türkiye pazarına karşı genel bir duruş. Adidas ise Puma özeni vermeyecekti, katalog forma giyecektik Beşiktaş gibi. Yani elde kalan en iyi seçenek...

Gelecek sezondan itibaren Fb ile bizden biriyle devam etmez Puma. Daha da büyüyecek bu işler
Fb uzatmadılar ise son sezon ahbab, muhtemelen Adidas geçebilirler onlar. Öyle sesler geliyordu en son

Biz ise 5 yıl az bir süre değil, Puma ile daha uzun olacak yolumuz; iyi mi kötü mü olacak tabi zamana kalmış...

yaptığı forma da leş
kendileri de leş

allah belanızı versin

Bu Puma ile ilgili değil, tecil edilen logo bu, fb bu logo kullanılacak der ise bunu kullanırlar, Puma buna karışamaz ki. Karışması gereken kurum farklı.

Bari yan yana koymasınlar it oğlu itler. Sokarım verecekleri paraya.

Bu Puma ile ilgili değil, tecil edilen logo bu, fb bu logo kullanılacak der ise bunu kullanırlar, Puma buna karışamaz ki. Karışması gereken kurum farklı.
İkisini de yıldızsız koyabilir ama başımızda yönetim yok ki. Yönetim olsa bunu düşünür fb ile aynı markayla anlaşmazdı

herifler sahada olmasa da masada bizi maymun ettiler yapacak bişey yok. şampiyonluk primi değişmediği sürece çok mikimde olan bi hadise değil, isterse kılçıklarına da 40 yıldız eklesinler.

İkisini de yıldızsız koyabilir ama başımızda yönetim yok ki. Yönetim olsa bunu düşünür fb ile aynı markayla anlaşmazdı
Ahbab hadi biz Puma'ya böyle yapması için baskı yaptık, yine de Fb kabul etmedikçe yıldızı kaldıramazlardı ki. Bu logo tecil muhabbetleri olmuş idi hatırlıyorsunuzdur, tecil edilen logoları bu 5 yıldızlı. Lig de TFF onaylamadı ama böyle ticari ürünlerde kullanabiliyorlar...

Puma için en çok uğraşan isimlerden birisi Erden Bey imiş, yani verilen rakam güzel hoş; iyi bir anlaşma ama bunların yaşanacağını göze almışlar demek ki

Dursun senin yapacağın işe

Geri
Üst Alt