puma

Ahbab hadi biz Puma'ya böyle yapması için baskı yaptık, yine de Fb kabul etmedikçe yıldızı kaldıramazlardı ki. Bu logo tecil muhabbetleri olmuş idi hatırlıyorsunuzdur, tecil edilen logoları bu 5 yıldızlı. Lig de TFF onaylamadı ama böyle ticari ürünlerde kullanabiliyorlar...

Puma için en çok uğraşan isimlerden birisi Erden Bey imiş, yani verilen rakam güzel hoş; iyi bir anlaşma ama bunların yaşanacağını göze almışlar demek ki
Fbnin canı can da bizim ki patlıcan mı? Başımızda yönetim olsa böyle yan yana koyamazlardı. En kötü ihtimal yönetim "böyle koyacaksanız Puma mağazalarında satmanıza izin vermiyoruz" der konuyu kapatır. Onlar da sadece fb forması satar. Böyle yan yana görüntü olmaz

Fbnin canı can da bizim ki patlıcan mı? Başımızda yönetim olsa böyle yan yana koyamazlardı. En kötü ihtimal yönetim "böyle koyacaksanız Puma mağazalarında satmanıza izin vermiyoruz" der konuyu kapatır. Onlar da sadece fb forması satar. Böyle yan yana görüntü olmaz
Eleştiri doğru bir eleştiri zaten, 5 yıldız muhabbeti zırvadan öte değil, bu görüntü elbette kabul edilemez taraftar için. Ama bu durumun yaşanacağı barizdi, demek ki hiç önlem düşünülmemiş...

Ne güzel Cemal Özgörkey adidas'a geçirecekti. 25 yerine 20 alırdık ama böyle rezil olmazdık. Hem de kaliteli forma görürdük. Puma'nın tasarımları boktan

Fb muhtemelen son sezonu, Puma ile devam etmeyebilirler. Umarım etmezler, yoksa şu görüntü hoş değil gerçekten.

Ne güzel Cemal Özgörkey adidas'a geçirecekti. 25 yerine 20 alırdık ama böyle rezil olmazdık. Hem de kaliteli forma görürdük. Puma'nın tasarımları boktan
Tasarimlari cogu kisi begendi problem tasarim degil (bu forumu kastetmiyorum, sosyal medya/etraftaki Galatasaray taraftarindan gordugum yorumlar), belki kalitesi problem olabilir tabi ki ondan ziyade su 5 yildiz sacmaligi biraz kafa agritacak.

Tasarimlari cogu kisi begendi problem tasarim degil (bu forumu kastetmiyorum, sosyal medya/etraftaki Galatasaray taraftarindan gordugum yorumlar), belki kalitesi problem olabilir tabi ki ondan ziyade su 5 yildiz sacmaligi biraz kafa agritacak.
Siyah formanın tasarımı boktan. Parçalı forma; Umbro, nike ve adidaslı formalarımızın çoğundan kötü. Bir tek beyaz güzel

Siyah formanın tasarımı boktan. Parçalı forma; Umbro, nike ve adidaslı formalarımızın çoğundan kötü. Bir tek beyaz güzel
Aksine en cok siparis ona ve beyaza verilmis, canli gordum aslinda en guzeli o diyor cogu kisi.

Bende alirsam siyahini ya da beyazini alirim.

Aksine en cok siparis ona ve beyaza verilmis, canli gordum aslinda en guzeli o diyor cogu kisi.

Bende alirsam siyahini ya da beyazini alirim.
Ben de leş diyorum.

Siyah forma 1991'de Metin Oktay'ın ölümünden sonra ilk kez kullanıldı. Tarihimizde olan klasik bir forma da değil. Bir de saçma sapan zikzak falan çizmişler üstüne

konuş şimdi dursun efendi

Galatasaray Adası'ndaki tanıtımda hangisini sevdiniz sorusuna genelde beyaz >parçalı > siyah cevabı verilmiş videoda

Biliyorum o videoyu paylasmistim diger konuda, ben GS Store'da calisan elemana sordum oraya gelen ilk once siyah ve beyazi soruyor dedi.

Neyse herkesin zevki kendine tabi.

Geri
Üst Alt