puma

Bir ara Castore lafları geçmişti..

Bu markanın Türkiye pazarına girmesi lazım..

Forumun ilk yıllarından beri forumdayim, internet aleminde de 97den beri varım. Formalarda hep olmayan sevilmistir. Canaydın zamanı adidas ne ya, ne güzel kendi sahibi olduğu nikea geçelim serzenisleri, niketayken bok gibi ürünler, puma söyle böyle, pumadayken tekrar adidas..

Kendimiz neden üretmiyoruz formalari? Dünyada tekstil diyince akla ilk türkiye geliyor

özellıkle tekstil ürünlerini yıllardır begenmedigim bir markadır,adidasın yanında özellıkle ayakkabıda hiçbiri denk olamaz

erden başkan iyi sözleşme imzaladı lakin çok uzun süreli kontrat yapılmsı hata bence daha iyi para veren olursa çıkmak gerek aynen fenerin yaptıgı gibi

Arkadaşlar ben şu formaların halini bizim gibi kulübe asla yakıştıramıyorum. Bu nedir ya? Geçen sene formalar ıslak oluyor yapışıyor diye şikayetçi olduk göz yumduk ama artık forma resmen dökülüyor. Barış’ın forması çekildi hemen yırtıldı. Çok fena küfürler edecem şu Puma’ya ama kendimi tutuyorum ama artık yeter be!! Ne yapıp edip bunlarla son senemiz olmasını sağlamalıyız.

IMG_8766.webp

sen forma yapma rezil herifler
Gx2ns--WYAAavLf

Elli defa dedik Puma ile ismimiz geçerken, ne bekliyordunuz. Puma ürünlerinin kalitesi zaten Adidas ve Nike ile asla yarışamaz. Bunu daha önce herhangi bir ürünlerini deneyen biliyor zaten.

Futbolcular sikayet etmedigi surece sadece kotu tasarim/urun/fiyatlama elestirebilirim ben sahsen.

hangi markadan daha çok kazanıyorsak onla devam :D isterlerse pazardan yaptırsınlar. boşverin topçular dert etmiyor

Geri
Üst Alt