- 23 Aralık 2008
- 62.214
- 59.679
- 4.933
Nerde benim av tüfeğim zorla puma vurduracaklar bana
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Açıkçası kappa denenmeli.Pumayı tedarikçi yapmamız utançtır berbat bir antlaşma oldu nerden bulaştık bunlara yaw LCW yapsa daha iyi şunlardan paranın ciddi kısmı bize kalırdı en azından.
Kim olcak sponsor marka?Bu seneden sonra muhtemelen çıkarız bu boktan markadan
5Kaç sene bu herifler ile anlaşma
Bilmiyorum ama devam edeceğimizi sanmıyorum Avrupa'daki kulüplere gore cok az para veriyorlar ,ya update ederler ya da cikis maddesi vardır eminim kulubunKim olcak sponsor marka?
Neye göre az veriyorlarBilmiyorum ama devam edeceğimizi sanmıyorum Avrupa'daki kulüplere gore cok az para veriyorlar ,ya update ederler ya da cikis maddesi vardır eminim kulubun
Orası kesin,erdenin tüm sponsorluklar gibi pumada da payı cok büyük ve erden gibi planlı bir adam eminim çıkış maddesi koymuştur elimizin zayıf olduğunu düşünmüyorum, karın çoğu bize kalsada, bir çizelge vardı avrupada takimlarin formadan aldığı paraya gösteren, bizim ulke takımları ciddi az aliyor ,eğer ucl de birseyler yaparsak ve fesih maddemiz varsa seneye sepetleriz bence zaten kalite olarak tasarım olarak adidasin niken yanına yaklaşamazNeye göre az veriyorlar
Formadan edilen karın %75ini kim veriyor başka
Hayatında kazanmadığın forma gelirini kazandın geçen sene.