- 12 Haziran 2015
- 35.860
- 31.502
- 2.693
Bu sezon bize yapılan set son 15-20 yılın en iyisi. Ben memnunum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
puma'nin ceo'su ile bizim yonetim bizzat canli yayinda acikladi bunu daha neyine inanmiyorsun? boyle buyuk bir firmanin ceo'su yalan konusacak hali yok ya.Man city ile ayni kategoride oldugumuzu kesinlikle dusunmuyorum.
Vicik goruntulu ve logosu dusen cityli gormedim hic
2 senedir epey maclarini izliyorum. Dedigim gibi cityde formalar bizdeki hallere dusmuyor hic. Yalan olmasa bile bir fark var.puma'nin ceo'su ile bizim yonetim bizzat canli yayinda acikladi bunu daha neyine inanmiyorsun? boyle buyuk bir firmanin ceo'su yalan konusacak hali yok ya.
puma ceo'sun gore milan, dortmund, city ve biz (baska kulupler de var mi suan emin degilim) en yuksek kategoride ayni kumastan yapilan formalara sahip.2 senedir epey maclarini izliyorum. Dedigim gibi cityde formalar bizdeki hallere dusmuyor hic. Yalan olmasa bile bir fark var.
2 senedir epey maclarini izliyorum. Dedigim gibi cityde formalar bizdeki hallere dusmuyor hic. Yalan olmasa bile bir fark var.