puma

Almanya'nın yeni forması ne öyle ya ? 1992 Avrupa şampiyonasına gittim resmen. Dehşet bir forma olmuş.

bir adidas kalitesine bak, bir de pumaya

nike'tan adidas'a yükselmek varken gittik puma'ya düştük. fazla para da vermiyorlar. zorla zam yaptırdık ama süreyi uzatınca o da 1 halta yaramadı

G-T3C59X0AAgqSv

Çinli Anta Sports, Puma’nın yüzde 29,06 hissesini 1,5 milyar euroya satın alarak şirketin en büyük hissedarı olacak.

Kaynak

CNBC-e haberine göre artık Puma'da Çinliler ana hissedar konumunda olacak. Kurtulamadık Puma'dan.

Man city ile ayni kategoride oldugumuzu kesinlikle dusunmuyorum.

Vicik goruntulu ve logosu dusen cityli gormedim hic

Man city ile ayni kategoride oldugumuzu kesinlikle dusunmuyorum.

Vicik goruntulu ve logosu dusen cityli gormedim hic
puma'nin ceo'su ile bizim yonetim bizzat canli yayinda acikladi bunu daha neyine inanmiyorsun? boyle buyuk bir firmanin ceo'su yalan konusacak hali yok ya.

puma'nin ceo'su ile bizim yonetim bizzat canli yayinda acikladi bunu daha neyine inanmiyorsun? boyle buyuk bir firmanin ceo'su yalan konusacak hali yok ya.
2 senedir epey maclarini izliyorum. Dedigim gibi cityde formalar bizdeki hallere dusmuyor hic. Yalan olmasa bile bir fark var.

2 senedir epey maclarini izliyorum. Dedigim gibi cityde formalar bizdeki hallere dusmuyor hic. Yalan olmasa bile bir fark var.
puma ceo'sun gore milan, dortmund, city ve biz (baska kulupler de var mi suan emin degilim) en yuksek kategoride ayni kumastan yapilan formalara sahip.

bir iki defa formadan logo dusmus olabilir bunun baska bir sebepten oturu oldugu normalce aciklanabilir, yani fabrikada uretim asamasinda iken birseyler yanlis gitmistir her kulubun basina gelebilir boyle bir durum. tabi baska kulupler de ayni sorunu yasadi mi bilmiyorum o kadar da takip etmiyorum bu tur seyleri ya da denk gelmedim.

ayrica city'nin forma renkleri daha acik tonlu renklerden sana oyle geliyordur sonucta bizim formalarin renkleri koyu renkler hem sari hem kirmizi da oyle, city hep acik renkli forma rengi kullaniyor genelde.

skandal isler yapiyor bu Puma
City Milan ilk aldiklarinda biraz kastilar lightweave mi ne guzel formalar yaptilar bi sene

o zamandan beri skandal
Nike da cok iyi gitmiyor
Adidas bu sene cok iyiydi ama gelecek sezon formalarina baktim Juventus haricinde rezil gorunuyolar

Geri
Üst Alt