Quaresma Fenerbahçe'de mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Quaresma Fenerbahçe'de mi ?

Radar gibiyim mübarek :evilsmile:

Ayni özer gibi youtube topcusu, ama ismi var biraz olsun ligimizin reklamini yapmis olurlar gelsin gelsin...

Sapan var mı sapan?:asd:

Alp görüyorum buralardasın, sorularıma cevap bekliyorum.:)

Almazlarsa hatrım kalır. Quaresma tam anlamıyla bir balondur.

Kelepce partisi icin ideal bir oyuncu keske Kazim gitmeseydi :(

Çıldırcak bir durum yok.İlk başta bende üzülmüştüm ancak sakin kafayla düşününce cidden bitmiş Quaresma.Alırlarsa alsınlar.Kazım'dan farkı yok bence.Ben Dentinho'dan çekiniyorum.

Barcada olmadı, interde olmadı. Ben mourinhonun ısrarla oynatmadığı adamdan hayır beklemem. Bkz: Kezman Bkz: Şevşenko

Oyun olarak Porto günlerine dönebilir mi bilmiyorum ama isim olarak son derece quaresmatic bir transfer olur.

valla gelirse sevinirimbir galatasaraylı olarak.türkiyeye bir yıldız daha gelir jo'dan sonra.

Bizim keita ayarında bir oyuncu , fenerbahcenin uzun bir aradan sonra yaptıgı iyi bir transfer olur . Ama interden senelik 5 milyon euro gibi ciddi bir rakam alıyor ve 2013'e kadar sözlesmesi var . Kiralık olarak getirebilirler diye düsünüyorum .

Fener yükünü kaldıramaz Quarasma nın..

Fenerbahçe karakterli bir takım yaratmak istiyorsa Quaresma'yı almamalıdır. Zaten kadrosundaki oyuncuların çoğu bu yapıda ve oynadıkları futbol mücadeleci. Quaresma bu 11'de donu düşmüş bir şekilde görünür düşüncesindeyim. Yetenekli mi? Tabiki fakat istikrar sorunu var. Türkiye ligi sadece yetenek istemez, hırs ve özgüvende önemlidir. Ya çok büyük katkı sağlarsın ya da balon gibi üfürürler seni.

Başlık yanlış...

fenerbahçe Queresmada mı olucaktı? fenerbahçe kim interde mi oynuyordu :D Ya bi git fenerbahçe kuerezma adamı :)

Kimi alırlarsa alsınlar biz iyi olalım gerisi boş...

Sivas maçında puan kaybetsinler de kuarezmayı mı alıyorlar elder cyclop'u mu alıyorlar önemsiz.

Yahu haberi görünce zerre üzülmedim 2 yıldır ne doymusuz transfere Messi'yi alıp gelseler takmam.

Tamam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt