Quaresma: "Formayı vereyim sen oyna"

Cevap: Quaresma: "Formayı vereyim sen oyna"

Aslında Quaresma'nın çoktan takımdan ayrılmış olması gerekiyordu önceki örneklere bakınca.Ama kendisini gösterecek diye takıma zarar vermeye başladığı an oyundaki tüm kontrolünü kaybediyor.Taraftarda Quaresma beklediği kadar iyi olmadığı için daha iyi olmasını istiyor normal olarak.Quaresma'nın da verdiği tepki aslında çok normal.

Rıdvan Dilmen: Dikkat ediyorum kampanya başlatılmış havası var Beşiktaş taraftarı oyuna gelmesin Quaresma tartışmasız Türkiyedeki en iyi hucüm oyuncusu.

Quaresma'nın ölüsü bile futbolcu. Birileri Q7'nin üzerine oynuyor. Beşiktaş taraftarı bu oyuna gelmesin.

Besiktasli olmamama ragmen ve hatta Besiktasin maclarini yenilmesini istememe ragmen beni bile cileden cikariyor bu kü7. Galatasaray'da küyediyi görmek istememem icin yeterlidir bu.

Rıdvan Dilmen:Quaresma tartışmasız Türkiyedeki en iyi hucüm oyuncusu.

Quaresma'nın ölüsü bile futbolcu. Birileri Q7'nin üzerine oynuyor. Beşiktaş taraftarı bu oyuna gelmesin.

Rıdvan arada sırada bozuk saat gibi doğruyu söyler, ahanda bu onlardan biri :ays::ays:

Quaresmanın takımda kalması bize yarar.Sizin oyuna gelmeyin bir 5-6 yıl daha Quaresma kalsın bizde daha rahat ilerleyelim.Suçu her yıl yerlilere atarsınız

bu kadar bencil bir adamı kim ister ki. takım oyunu oynamaktan muzdarip birisi sonuçta

Rıdvan Dilmen: Dikkat ediyorum kampanya başlatılmış havası var Beşiktaş taraftarı oyuna gelmesin Quaresma tartışmasız Türkiyedeki en iyi hucüm oyuncusu.

Rıdvan'ın bu açıklamasında ne kadar saçmaladığını anlamak mümkün. Türkiye'nin en iyi hücum oyuncusu Alex'tir Rıdvan'a göre, ve bu açıklamada akli dengesinin bir süreliğine yerinde olmadığı tespit edilmiştir.

_

Quaresma artistin teki. Futbolcu falan değil. Açın bakın hangi zor maçı kurtarmış, hangi zor maçlarda asist veya gol üretmiş. Olumlu iş yaptığı maçların çoğu Rapid Vien, Vikingur, Plzen, Helsinki, Buca, Konya, Kasımpaşa gibi dandik dundik takımlara karşı:

Ricardo Quaresma - Performance data - transfermarkt.co.uk (10-11 sezonunu seçin ortadan)

Buraya girin bakın hangi takımlara karşı gol veya asist yapmış

Rapid Vien, D.Kiev, Vikingur, Viktoria Plzen, Helsinki, Kıbrıs, Karabük, Gençlerbirliği, Gaziantep, Buca, Antalya, Kayseri, Kasımpaşa, Konya, Trabzon(bi gol atmış hayret), Gaziantep BB, İBB ve Finlandiya..

Bu maçların 6-7 tanesi galibiyetle sonuçlanmamış. Galibiyetle sonuçlananların büyük kısmı da diğer maçlara göre daha rahat geçen maçlar.

Quaresma maç kazandıramayan bir artist.

Beni ilgilendirmez.Sağ bek oynamıyor bu adam gidip savunmaya kadar adam kovalasın.Santroforda oynamıyor her maç gol atsın.Bu adam kanat oyuncusu ve ilk görevi arkadaşlarını pozisyona sokup asist yapmak.İstatistiklere göre konuşmayı sevmem ben maç içindeki performansına bakarım ama istatistik dersende şuana kadar 6 asist yapmış.Simao defansa yardıma geliyor,daha az top kaybı yapıyor ama ben takıma katkısına bakarım.

Beni ilgilendirmez.Sağ bek oynamıyor bu adam gidip savunmaya kadar adam kovalasın.Santroforda oynamıyor her maç gol atsın.Bu adam kanat oyuncusu ve ilk görevi arkadaşlarını pozisyona sokup asist yapmak.İstatistiklere göre konuşmayı sevmem ben maç içindeki performansına bakarım ama istatistik dersende şuana kadar 6 asist yapmış.Simao defansa yardıma geliyor,daha az top kaybı yapıyor ama ben takıma katkısına bakarım.

Örneğin 1 maçta 20 kez top kaptırırım 1 asist yaparım ve takımım 1 gol atar ama maçtan 3-1 mağlup ayrılırım. istatistik herşey değil. alexin istatistikleride doğa üstü. ama bi cacık yok ortada

benim için bi takımda fark yaratan oyuncu olması önemli değildir. ben bi takımda en önemli şeyin pas olduğuna inanırım. ayağa isabetli oynayan takım her zaman kazanır. yani illaki birilerini çalımlamak gerekmez. Almanya milli takımındaki sistem gibi bi sistem lazım. Ama bunu aydınla yapamazsınız. ama q7 ile de yapamazsınız. pası seven mütevazi oyuncularla çok harika işler yapabilirsiniz. bazen yıldız herşey demek değildir. 2000 senesinde tüm kadrosu yıldız dolu takımların halinide gördük karşımızda.

almanya da ki sistemi istemekle bi zamanlar rijkaard geldiğinde barca olucaz demekte aynı mantıktı

ütopyadan başka bişey değil o geçelim bi kere

2000 ne dönücek olursak kendin vermissin cevabını zaten hagi-popescuyu çıkar bakalım o takım 2.turu geçiyormuydu mallarcodan bile kaç yerdi ;) fark yaratmaktan kasıt bu

o dönemde ki sistemle şu an ki sistemden hemen hemen hiç fark yok hocanın mantalite yine aynı önde bas boğ rakibi ama unuttuğu şu ki bi hagisi yok işte gerektiğinde adam geçen çalım atan

istediğin kadar pas yap sonuca gidemedikten sonra neye yarar alın bugün görüyoruz işte takım 1-0 önde nasıl panikliyor nasıl geriye çekiliyor neden peki hiç düşündünüz mü??çünkü topa basan takımı rahatlatıcak güven vericek birisi yok

Quaresma yetenekleri tartışılmaz ama Quaresma = SOYTARI :D Albert Riera'yı Q7'ye tercih ederim.

almanya da ki sistemi istemekle bi zamanlar rijkaard geldiğinde barca olucaz demekte aynı mantıktı

ütopyadan başka bişey değil o geçelim bi kere

2000 ne dönücek olursak kendin vermissin cevabını zaten hagi-popescuyu çıkar bakalım o takım 2.turu geçiyormuydu mallarcodan bile kaç yerdi ;) fark yaratmaktan kasıt bu

o dönemde ki sistemle şu an ki sistemden hemen hemen hiç fark yok hocanın mantalite yine aynı önde bas boğ rakibi ama unuttuğu şu ki bi hagisi yok işte gerektiğinde adam geçen çalım atan

istediğin kadar pas yap sonuca gidemedikten sonra neye yarar alın bugün görüyoruz işte takım 1-0 önde nasıl panikliyor nasıl geriye çekiliyor neden peki hiç düşündünüz mü??çünkü topa basan takımı rahatlatıcak güven vericek birisi yok

almanya sistemi demedim. onu örnek verdim. yani pasa dayalı bi sistem lazım dedim bu 1

hagi ile popescu tek başına oynamıyodu bu 2, bizdeki yerliler o dönemin en iyi pres yapan ve pas yapan oyuncularıydı bu 3,

hagide kendi orta yapıp kendi kafa vuruyodu demi?

Hepsi bu mantıkta lan bunların. Quaresma takımın agzına scıyor bunlar QUARESMAAA EHHEEHHE TRİVELA EHEHEHEHE OUFFF ÇALIMA BAK EHEHE EN İYİSİ Q7 EHEHE diyip duruyor la

Kü yedi aslinda tam Galatasaray taraftarin oyuncusu.

Bos yere calim atiyor,gereksiz hareketler yapiyor ama iste göze hos geliyor.

Hangi takımlara karşı asist yapmış Allah'ını seversen bi bak öyle konuş yau.. Maccabi Tel Aviv karşısında 2 asist, Stoke City, Ankaragücü ve FB maçlarında 1 asist. Bu asistlerinden sadece FB maçındaki asistine saygı duyarım, gerçekten mükemmel bir asistti beni şaşırttı, özellikle asisti sol ayağıyla yapması.

Tel Aviv ne yaa? 5-1 yenmişsiniz zaten 2 asist de yapıversin. İstatistik tabi önemli ama hangi takımlara karşı yapıyor bi bak.

Stoke City maçı. 2-1 kaybettiğiniz maç.. Asistin değeri kaldı mı? Hayır

Ankaragücü maçı. 3-1 kazandığınız maç. E Ankaragücü'ne karşı da asist yapabilsin öyle değil mi, adamların hali ortada.

Kayseri ve Bursa maçlarında ne yapmış bu adam? Eskişehir maçında ne yapmış? Ve istatistiklere bakarsan BJK'nin zorlandığı maçların çoğunda kartı var.

Bursa maçı 51 ve 79 2 sarı karttan kırmızı

0-2 kaybedilen Kayseri maçı, 62. dakika sarı kart.

2-1 kaybedilen EsEs maçı, 24. dakika sarı kart.

1-0 kaybedilen Kiev maçı 29. dakika sarı kart.

Bu adam artistin teki. Kolay maçlarda çıkar asist yapar, zor maçlarda agresifleşir kart görür.

ehehehehehe tamam :cowboy::ka21:

yazık ki hagiyi izlemeyipte rahmete eremeyenlere

f.c

Hagi'den allah razı olsun ki Onun sayesinde Galatasaray'lı oldum ben. izlemediğimi bilip bilmeden yorum yapıpta küçük düşme bari laf bulamayınca he he tamam dersiniz siz ^^

Maccabi, Kasımpaşa, Twente bunları beğenmiyoruz. Doğru tabii biz hergün Arsenalle maç yaptığımız için çerez gibi geliyor. Son yıllarda kovaladığımız yabancılar hangi takımlara gol atıyordu, salak anadolu takımlarına.

Konu uçtu tabii o ayrı :ays:

Geri
Üst Alt