- 18 Mayıs 2011
- 53.417
- 57.374
- 4.613
Gece yine buralar karisir , gunduz birseyler olmuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hala inanamıyorum
Dün geceyi hiç bir zaman unutmayacağım

Sen şunu yazana kadar kaygılı değildim MK.Tüm takım Falcao’yu arasına almış birbirlerine like atıp durmuşlar. Bu iş tamam o zaman. Hala niye kaygılısınız!
Diagne gitmedik den sonra Falcao gelmez, yoksa adam yedek oturacak ve olmayan degeri iyice düsecek
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sen şunu yazana kadar kaygılı değildim MK.
Bu sözünü unutma MK! :cool:Tek cümlemle Falcao gelecek. Kuruyorum.
“Falcao gelirse sana bu sezonun formasını alacağım!”
Bu sözünü unutma MK! :cool:
XL olmuyor mu? Kesimi dar mı yeni sezon formaların?Ben unutsam forum unutmaz. Xxl mı 2xxl mı?
Sen ne diyorsun bi yazdığını okusuna kendin anlayabilecek misin? Sana bakıyorum hep anti şeyler yazarak kendini belli etmeye çalışıyorsun yapma çok belli oluyor zorladığin.Bulut: "Arda, Falcao'nun takım arkadaşı, Atletico'da beraber oynadılar. Onu araması, konuşması ve fikir alması gayet normal bir şey. Arda'dan bilgi aldığı doğru." (TRT Spor)
Gelirse AMK gazetesi bu saatten sonra.
Arda ve Bulut'un temas ettiği biri Galatasaray ile yan yana bile olamaz.
Bulut ile temas eden GS yönetimi de istifa etmelidir.
Sen ne diyorsun bi yazdığını okusuna kendin anlayabilecek misin? Sana bakıyorum hep anti şeyler yazarak kendini belli etmeye çalışıyorsun yapma çok belli oluyor zorladığin.
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kendimi neden belli etmeye çalışayım, sanal saçma sapan bir yer, ben gerçekleri konuşurum, sizin gibi yalakaların da zoruna gider olay bu. Ülkenin genel sorunu da bu.
Hadi işine bak, eğer atar yapmaya niyetliysen özelden gel adres vereyim veya sen ver görüşelim, sonucu da foruma konu açar paylaşırız, iki dakika delikanlı olun.