Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence bizim yönetimi iyice zor durumda bırakıp sağlam bi maaş koparma derdinde bu herif. Sıcak bakmıyorum bu transfere..

Mimik hareketlerinden anladığım olacak bu iş
Monaco Ben Yedder'i aldığı an Falcao hayırlı olsun diyeceğiz inşallah

Bulut: "Arda, Falcao'nun takım arkadaşı, Atletico'da beraber oynadılar. Onu araması, konuşması ve fikir alması gayet normal bir şey. Arda'dan bilgi aldığı doğru." (TRT Spor)

Gelirse AMK gazetesi bu saatten sonra.

Arda ve Bulut'un temas ettiği biri Galatasaray ile yan yana bile olamaz.

Bulut ile temas eden GS yönetimi de istifa etmelidir.

Bulut: "Arda, Falcao'nun takım arkadaşı, Atletico'da beraber oynadılar. Onu araması, konuşması ve fikir alması gayet normal bir şey. Arda'dan bilgi aldığı doğru." (TRT Spor)

Gelirse AMK gazetesi bu saatten sonra.

Arda ve Bulut'un temas ettiği biri Galatasaray ile yan yana bile olamaz.

Bulut ile temas eden GS yönetimi de istifa etmelidir.
Sen ne diyorsun bi yazdığını okusuna kendin anlayabilecek misin? Sana bakıyorum hep anti şeyler yazarak kendini belli etmeye çalışıyorsun yapma çok belli oluyor zorladığin.

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sen ne diyorsun bi yazdığını okusuna kendin anlayabilecek misin? Sana bakıyorum hep anti şeyler yazarak kendini belli etmeye çalışıyorsun yapma çok belli oluyor zorladığin.

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kendimi neden belli etmeye çalışayım, sanal saçma sapan bir yer, ben gerçekleri konuşurum, sizin gibi yalakaların da zoruna gider olay bu. Ülkenin genel sorunu da bu.

Hadi işine bak, eğer atar yapmaya niyetliysen özelden gel adres vereyim veya sen ver görüşelim, sonucu da foruma konu açar paylaşırız, iki dakika delikanlı olun.

Bizim yönetim Monaco ya bonserviz vermek yerine Monacanun istedi parayi Buluta verecek oda bonservizsiz getirmek icin ugrasiyor. Buda demek oluyorki bu is uzadikca uzuyacak

Kendimi neden belli etmeye çalışayım, sanal saçma sapan bir yer, ben gerçekleri konuşurum, sizin gibi yalakaların da zoruna gider olay bu. Ülkenin genel sorunu da bu.

Hadi işine bak, eğer atar yapmaya niyetliysen özelden gel adres vereyim veya sen ver görüşelim, sonucu da foruma konu açar paylaşırız, iki dakika delikanlı olun.

Bebeye bak ya ben öyle senin sandığın gel kavga edelim bilmem ne olaylarıni geceli çok oldu, ben sana adres vereyim gel kahve mi rakimi iç sohbet edelim:)
Sen forumda yazıyorsan cevaplara da hazır olacaksın sanal saçma bir yer diyorsun ama kisa sürede 25bin mesaj atmışsın foruma :)

Neyse kardeş senin tersin kötüymüş korktum ben özür dilerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt