Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fakat harbiden de sıktı artık. Adam gibi bi' transfer yapamadılar ellerine yüzlerine bulaştırdılar yahu.​

Herifler şaka maka 2 ayı Falcao geyiğiyle yediler yav. Şampiyonlar Ligi biletini aldığımızın ertesi bitirilmesi gereken transfer uzadıkça uzadı, ne herifi kampa getirebildik, ne de lige başlatabildik. İşin komiği ilk adı çıktığında 6 ay sonra boşa çıkacağından sadece imza parası verileceği söylenen adamı kıymete bindirip 5 milyon bonservis peydah ettik. Üst üste 2 yaz transfer sezonunu santraforsuz geçmek için 3 haftaya yakın bir süremiz var. Hakikaten Türkiye kadar skor taraftarlığı yapılan başka bir coğrafya yoktur heralde. Adamlar bildiğin Dursun Özbek kanserinden bile daha beceriksiz yöneticilik sergiliyorlar transfer konusunda. Ki cebimizde ŞL bileti ve 2 sene üst üste ligi kazanan takımın nüveleri varken. Fatih Terim bunları daha kaç kere kurtaracak merak ediyorum.

Yıllık ücretinden kurtulmak istedikleri için yönlenmedik mi bu adama ?

Yeni sözlesme istiyor falcao 3 yıllık kendini garantiye almak istiyor monaco ıstemıyor heralde

1 yıl daha kala ikna edemezler o zaman. Bonservisi bi tık daha yüksek isteyebilmek için bitmedi zemin hazırlamaları. Bana öyle geliyor bu haberler. Suyumuzu çıkartacaklar verirken. 😏

En başından beri dedim size abdürrahim albayrak a güvenmiyorum beceriksiz iş bilmez olan işi bozar diye gereksiz yangın yapıyorsun sürekli olumsuzsun diye nöbetten attılar beni ağlayın durun şimdi

Bu isin sonu belli transfer dönemin son günlere yakin bir bakmisiz Falcao Monaco ile 2 yillik yeni sözlesme imzalamis bizde ortada kaliriz. Bu yönetim akilanmaz her dönem ayni hatayi yapiyor, bir oyuncuya odaklaniyorlar sonrada alternativ icin cok gec kaliniyor

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt