Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao dan bence vazgeçelim.. Bu sene de bi boka yaramasın monaco da.
köpekler gibi pişman olsunlar göndermediklerine..

Yeter lan tokacam falcaosuna da 2 aydır yetmedimi uyuttunuz bize 6 numara lazım Allah’ın beceriksizleri

Bu is de iyice boka sardi. Birseyi de becerin.

falcao almazsa ne olur?

oyuncu emeklilik ikramiyesini kacirdim deyip bu sezon performansi duser. her turlu monacaya girer..

ahaha fena dalga gectik heriflerle

Gelmesin ya artik biktim ben eger gelme durumuda varsa ozel ucakla degil otobus ile getirsinler.

bittiği yöneticimiz tarafından fotograf vasıtasıyla açıklanmış bir transfer hakkında yapılan spekülasyonların tarafımda bir değeri bulunmamaktadır.

kurduğum ideal kadrolara Falcao ismini yerleştiririm.

5d4ff70855428015d0f55386.webp

Galatasaray taraftarlarının haftadır transferini beklediği Falcao'da artık geri sayıma geçilirken, ESPN Kolombiyalı golcünün sarı kırmızılı takıma transferinin kesinleştiğini yazdı.​
ESPN sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda Falcao'nun Galatasaray'a transferinin kesinleştiği yazılırken, "Falcao artık Galatasaray'da. Transfer kesinleşti." ifadelerine yer verildi. Bu mesajın yanına ise Falcao'nun yeni sezondan forma giyeceği Türkiye Ligi hakkında "Ligin seviyesini nasıl buluyorsunuz?" şeklinde takipçilere bir soru yöneltildi.​

Bi ESPN kalmıştı transfer etmeyen. Gözümüz açık gitmeyecek. Ben biraz Papua Yeni Gine basınını tarayayım belki onlar da haber yapar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt