Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seneye CL'ye gidemeyeceğiz.Boşuna 15 milyonluk külfetin altına girmeye gerek yok.Almayalım artık

Allah bu yönetimin belasini versin. Gelmesin artik, taraftarda heves filan birakmadilar.

Gelme Falcao, ona verilecek paraya hızlı kanat alsınlar

Falcao gelse ne olacak, hücum mu yapabiliyoruz sanki ??????????

Gelme Falcao diyo millet denizlide Diagnenin kacirdigi ve kalecinin sektirdigi toplarda Falcao olsa o toplar goldu.Bugunki macta kacirdigi pozisyonu Falcao yazmisti en az fazladan bi 4 puanimiz vardi Falcao gelmesinmis mis

Gelme Falcao diyo millet denizlide Diagnenin kacirdigi ve kalecinin sektirdigi toplarda Falcao olsa o toplar goldu.Bugunki macta kacirdigi pozisyonu Falcao yazmisti en az fazladan bi 4 puanimiz vardi Falcao gelmesinmis mis

Verdigin 30 tane pozisyonu gormeyip, kacanlari mi dusunuyorsun.
Falcao diye diye sezon gidecek az kaldi.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Verdigin 30 tane pozisyonu gormeyip, kacanlari mi dusunuyorsun.
Falcao diye diye sezon gidecek az kaldi.

Pozisyon mu dunki macta pozisyon filan yoktu Denizli macini soyluyorsan zaten o maca ön liberosuz cikmistik Ne 30 pozisyonundan bahsediyorsun birader nerenle izliyorsun maci

Dün Nzonzinin yaptigi etkinin 2-3 katini ofansta yapacaktir, gel lütfen Falcao

Suan ofansta belki 10 kisi ya da 9 kisi oynuyoz Diagne ile Seri yüzünden

Falcao yada bir başkası. bizim çok iyi bir forvete ihtiyacımız var. Ne Emre, ne Feghouli, ne Belhanda nede Babel Diagne tipi bir adam ile oynayacak oyuncular değiller. Bize hareketli ve bitiriciliği yüksek bir forvet gerek. Şimdi kendimizi kandırmayalım 5m euro bonservis bedeli ile Falcaonun 20 li yaşlardaki halinin hayalini bile kuramayız. Hatırlayın geçen seneyi Tetteh e 7m istedikleri bir ortamda 5m euro ya iyi bir adam bulmamız bile neredeyse imkansız. Birde bu transfer bize ikinci bir scout transferi yapıp yada altyapıdan birini çıkartıp yetiştirme fırsatıda verecekti. Hagi geldiğinde kaç ortasaha oyuncusu yetiştirdik? Tamam herkes Hagi değil ama bir deyim var üzüm üzüme baka baka kararır. Diagne nin yanında kim yetişir?. Hocamı çok seviyorum ama Galatasarayın geleceği Falcao ya verilecek 5m euro ile değil geçen sene Diagne verilen 13 15 m euro ile daha çok kurtulurdu. Şampiyonlar liginde makas açıldı tamam ama alacağın 2 galibiyetin bu parayı çıkaracağı da aşikar. Artık geleceğini sanmıyorum ve bu sene çok sıkıntı çekeceğimizi düşünüyorum Allah hayırlısını versin.

Pozisyon mu dunki macta pozisyon filan yoktu Denizli macini soyluyorsan zaten o maca ön liberosuz cikmistik Ne 30 pozisyonundan bahsediyorsun birader nerenle izliyorsun maci

Konyanin bizi duvara yaslayip dovmesini mi bekliyorsunuz?
Adamlarin amaci korner, duran top kazanip bir gol yakalamak. Bunu da yaptilar.
Benim dedigim transfere o kadar odaklanildi ki lig maci degil hazirlik maci yapiyoruz sanki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt