Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konyanin bizi duvara yaslayip dovmesini mi bekliyorsunuz?
Adamlarin amaci korner, duran top kazanip bir gol yakalamak. Bunu da yaptilar.
Benim dedigim transfere o kadar odaklanildi ki lig maci degil hazirlik maci yapiyoruz sanki

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
30 tane pozisyon veriyorsun demeyeceksin ozaman ustumuze gelselerdi bile bisey degismezdi 10 kisi bile pozisyon bulamadi adamlar sansa donkun ayagina carpan top adamon onunde kaldi Kapali defansa karsi bu kadar pozisyona girmek iyiye isarettir gelip gelip pozisyon bulamasaydik anlardim.ozaman dersinki sen pozisyona giremiyorsun Falcaoyu ne yapacan ama Dunki kacan goller cok netti

Mutlaka gelmeli diyorum çünkü yönetimin kesinlikle B planı yok! Panikle gidip bir forvet alacaklar günümüzü göreceğiz. Geçen seneki senaryonun aynısı olur. Son anda panikle gittiler Diagne’yi aldılar!

Mutlaka gelmeli diyorum çünkü yönetimin kesinlikle B planı yok! Panikle gidip bir forvet alacaklar günümüzü göreceğiz. Geçen seneki senaryonun aynısı olur. Son anda panikle gittiler Diagne’yi aldılar!
Taraftar da aynı durumda idi. Diagneeee diye yıkılıyor idik hepimiz, tabii sonra aklımız başımıza geldi. Ancak yönetimin gelmemiş belli ki, ya adamın hiç mi bir B planı olmaz. Tüm transfer sezonlarında bir adam kilitlenip kalıyoruz.

Taraftar da aynı durumda idi. Diagneeee diye yıkılıyor idik hepimiz, tabii sonra aklımız başımıza geldi. Ancak yönetimin gelmemiş belli ki, ya adamın hiç mi bir B planı olmaz. Tüm transfer sezonlarında bir adam kilitlenip kalıyoruz.

Biz geçen sene Diagne diye bağırmadık. Forvet dedik. Birden Diagne çıktı ortaya. Performansı tartışıldı. Nitekim haklı bir tartışmaydı gördük. Patladı.

Keşke bundanım olsa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt