Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 senedir piyasada olmayan ve artık yaşlanan bir adama yıllık 7 milyon Euro maaş saçmalıktan başka bir şey değildir.

Cavani'yi mi alıyoruz anlamadım.
Üç senedir piyasada olmamasının tek sebebi takımın çöp olması. Yoksa o takımın içinde büyük işler yapmış birisi Falcao istatistiklere de bakınca.

O maaş yalandır inşallah.
Lakin öyle bir maaş verebiliyorsak daha iyisi gelebilirdi.

Gscimbom mobil

3 senedir piyasada olmayan ve artık yaşlanan bir adama yıllık 7 milyon Euro maaş saçmalıktan başka bir şey değildir.

Cavani'yi mi alıyoruz anlamadım.

Yahu istemiyorum diyin geçin böyle saçma sapan argümanlar nedir piyasada yokmuş falan piyasada olması için 200 gol atması mı gerekiyor.

Hadi takip etmiyorsun şuraya yazmadan bir istatistiklerine filan baksaydın be kardeş. Adam lig 1 de 108 maçta 65 GOL 12 asist yapmış. Ki monaco son 2 senedir yokları oynuyor sen hala madrid den beri ortada yok diyorsun!
Göz önünde değil anlamında yazdım. Her yorumumdan önce öyle büyük bir araştırmaya girmiyorum doğru.
Ama sende itiraf etmelisinki 33 yaşındaki Adamı bu fiyata almak tehlikeli. Adamın kalitesine laf edeni Allah çarpar orası başka... Madridde oynadığı oyunun üçte biri yeter bize
Saygılar

Falcao gibi 1 yıldıza hayır denmez.Alacağı yıllık ücret 5-6 dan az olmaz.Bilhassa cl de atacağı kritik gollerle bizi ileriki turlara taşıyacaktır.

Bu gelse forum çok rahatlıcak biliyo musun
Öyle böyle değil
Sonra orta saha bi libero ve Emre mor gelse haftaya en azından geleceğe umutla bakabiliriz

Fatih Terim vetosu yiyecek oyuncu , max 4 e oynarsa parçalıyı giyer aksi halde zor

Senin canın Ne istiyor açık açık konuş
Böyle kaçak güreşme
Sıkıntın Ne senin

Boşver renkdaş pirim verme bunlara zaten istediğide ilgi çekmek, olay çıkarmak. Bu tarz adamları engellemeyerek pirim veren yetkililere buradan teessüflerimi bildiriyorum. Şimdi bir üyemiz bu adama sert yapınca ceza alacak ama bunlar burada algı kasıp insanları aptal yerine koymasına birşey yapılmayacak öyle mi?

Gelirse maliyeti soyle olur;

- 3.5 milyon euro uzerinden uc yillik anlasma
- 3 milyon euro imza parasi
- 1 milyon euro komisyon (Mendes-Bulut gillere)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt