Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence gelmiyecek zaten yalanlanmıştı zamanında.

Samatta için uğraşın be gerek yok böyle adamlara van persie'yi fenerin çöküşündeki maddelerden birine rahat yazarsın. Falcaoda da o potansiyel var. Risk almaya gerek yok.

Falcao hala Türkiye liginin içinden geçer. Puan kaybettiğimiz anadolu deplasmanlarında kilidi kırıp atar. Şampiyonlar liginde de iyi iş görür. Fark yaratacak şampiyonluk getirecek bir adam bu.

Diagne-Kostas ikilisine senede 5-6 milyon veren kulüp o ikiliyi gönderip yerine sadece Falcao'yu getirsin yeter. Zaten yedek forvet Babel var elimizde.

Gercekten Falcoa hakkinda aranizda saglikli bilgisi olan varmi?

Ben en son Atletico Madrid döneminde parladigini hatirliyorum. Ondan beri yok ortada. Tamam ligimiz 2.-3. sinif bir lig ama yinede bu paralar 33 yasindaki adama cok bence.

Hadi takip etmiyorsun şuraya yazmadan bir istatistiklerine filan baksaydın be kardeş. Adam lig 1 de 108 maçta 65 GOL 12 asist yapmış. Ki monaco son 2 senedir yokları oynuyor sen hala madrid den beri ortada yok diyorsun!

Falcao bitti diye kimler veya hangi kanallar söyledi bilgilendirir misiniz

Hiç sanmıyorum geleceğini de yıllık 4 lira verilecekse 2 yıllığına gelsin.

İnşallah gelir ve en önemlisi katkı verir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bence Seri transferini gölgede bırakır yahu ne serisi Drogba'dan Sneijder'den sonra bu seviyedeki en önemli transfer olur

Adam eski nesil 9 numaraların dünya üzerindeki son temsilcisi baştan ayağa bir golcü resmen

Bence Seri transferini gölgede bırakır yahu ne serisi Drogba'dan Sneijder'den sonra bu seviyedeki en önemli transfer olur

Adam eski nesil 9 numaraların dünya üzerindeki son temsilcisi baştan ayağa bir golcü resmen

Enes bilmem farkında mısın ama Seri ve gelirse Falcao, 2013 devre arası Sneijder-Drogba hamlelerimize çok benziyor. UCL de iyi bir sezon bekliyorum ben bu yıl.

Bir kuş yüzünden transfer nöbetinde myc aldım. Umarım faydalı olacak oyuncular gelir transfer döneminin devamında. Son mesajımı buraya yazayım dedim. Lakin bu mesajdan sonra bütün forum için myc alırım heralde. Çünkü kuşlara kuş demek yasakmış. Bu yönetimle ve aranızdaki kuşlarla iyi forumlar dilerim renktaşlarım.

Edit: Deniz Aslan adlı üye kuştur.

3 senedir piyasada olmayan ve artık yaşlanan bir adama yıllık 7 milyon Euro maaş saçmalıktan başka bir şey değildir.

Cavani'yi mi alıyoruz anlamadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt