- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
2 sene once SL yari finalindeydiler. sadece bu sezon o nu yasadilar. Ne bos bos konusuyorsunKaç yıldır takımıyla kümede kalmaya oynuyor. Ahı gitmiş adı kalmış biri. Monaco yıllık ücretinden kurtulmaya çalışıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 sene once SL yari finalindeydiler. sadece bu sezon o nu yasadilar. Ne bos bos konusuyorsunKaç yıldır takımıyla kümede kalmaya oynuyor. Ahı gitmiş adı kalmış biri. Monaco yıllık ücretinden kurtulmaya çalışıyor.
Yaşını başını almış, süper starlıktan uzaklaşalı yıllar olmuş vasat bir oyuncu. Yanlış hamle olur.
Bundan istiyorum bir tane 
Gercekten Falcoa hakkinda aranizda saglikli bilgisi olan varmi?
Ben en son Atletico Madrid döneminde parladigini hatirliyorum. Ondan beri yok ortada. Tamam ligimiz 2.-3. sinif bir lig ama yinede bu paralar 33 yasindaki adama cok bence.
Bundan istiyorum bir tane
TrtsporFalcao bitti diye kimler veya hangi kanallar söyledi bilgilendirir misiniz
Bence Seri transferini gölgede bırakır yahu ne serisi Drogba'dan Sneijder'den sonra bu seviyedeki en önemli transfer olur
Adam eski nesil 9 numaraların dünya üzerindeki son temsilcisi baştan ayağa bir golcü resmen
3 senedir piyasa da olan ve artik yaşinini almamaiş (genç) ve alinirsa bonservis verilmeyecek , Falcao duzeyinde bir oyuncuyu alamayacagimiz icin, alinmali.3 senedir piyasada olmayan ve artık yaşlanan bir adama yıllık 7 milyon Euro maaş saçmalıktan başka bir şey değildir.
Cavani'yi mi alıyoruz anlamadım.
3 senede 120 maç 70 küsür gol? Piyasada olan adamlar kimlermiş alamadığımız?3 senedir piyasada olmayan ve artık yaşlanan bir adama yıllık 7 milyon Euro maaş saçmalıktan başka bir şey değildir.
Cavani'yi mi alıyoruz anlamadım.