Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao ayrılmak istiyor. Monaco kulübü sözleşme uzatmıyor. Falcao Galatasaray'ın teklifini kabul ediyor. Jardim'in ne dediği önemli değil zaten yönetime bırakmış geleceğini.

Zaten adamlar 1 yıl daha oynatmak istiyor ama falcao yanaşmıyor kontrat istiyor haklı olarak.

Aslan besliyorsan yedigine bakmayacaksin. Hem falcaoyu isteyip hem 2 milyona mi oynatacaksin. Minimum 5-6 alacak zaten

Ulan şu Fransız takımlarından oyuncu almak kadar zillet rezalet bir durum daha yok arkadaş dünyayı sömürmüşler gözleri daha doymuyor

İngiltere olsaydı şimdiye 90 kez almıştık Falcao'yu

Bu isin sonu belli, en sonunda Falcao ben gitmek istiyorum dedikce iki veya üc yillik yeni kontrat kapacak Monaco dan bizde mal gibi ortada kalacagiz

Mustafa Cengiz: "Radamel Falcao'nun transferi için elimizden geleni yapıyoruz. Saklanacak bir şey yok. Tüm dinamikleri kontrol etmeniz mümkün değil. Falcao dünya yıldızı, Galatasaray da dünya devi. Galatasaray Falcao ile de yürür, başka yıldızlarla da yürür."

Mustafa Cengiz: Elimizden geleni yapıyoruz. Diagne dünya liglerinde en çok gol atan 4. Futbolcu. Şampiyonlukta emeği var.

Cengiz: Taraftar fitneye gelmesin, Diagne’ye sahip çıksın.

Falcao gelmesin, 2 sene forvet alamayan beceriksiz GS yonetimi olarak tarihe geciceksiniz.

Mustafa Cengiz: "Galatasaray Falcao ile de, diğer dünya yıldızları ile de yürür. Aslolan Galatasaray'dır. Diagne dünya ligleri içinde en çok gol atan bir santrfor. Şampiyonluğa büyük katkıları var, nankör olmayalım, vefalı olalım. Kendi futbolcumuza da sahip çıkalım."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt