Erkan Erdoğan
10 Numara!
- 19 Mayıs 2010
- 15.293
- 20.701
- 2.973
Falcao için ücret babında bu fedakarlık yapılabilir. Aslolan Belhanda'ya ekstralarla 3,5 milyon, Diagne'ye 2,3 milyon, Mitroglou'na 2,6 milyon Euro vermemektir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yıldız sevdası değil bu dostum hayat fm gibi sübyanlarla takımı doldurup 3-5-2 yabayım save atayım ile olmuyor. Galatasaray her zaman en iyi forvete sahip olmuştur ve bu da böyle devam etmelidir. Real maçında sen korkudan altına m*çarken drogba topukla gol atıyordu. Hedefimiz avrupada başarıysa , cl müziği çaldığında eli ayağı titremeyen 1-2 kişi olmalı en az takımda.Abi artık şu yıldız oyuncu sevdasını bırakın yav bizim alacağımız yıldız oyuncular tamamen başarıya aç ve hırslı olmalı mesela Melo sizin için nedir bilmiyorum ama benim için baya yıldızdır kendisi mesela her ne kadar izleyemesemde Hagi de o kriterlere uyuyor
6 maçta 3 galibiyet aldırsa
Ben zaten genç oyuncu demiyorum biz yarışmacı bir kulübüz tutupta ligue 2den genç oyuncu getirelim pişmesini bekleyelim mantığında değilim en azından yarı pişmiş adam almalıyız sen böyle 1 2 adam olcak diyorsun ama günümüzde artık her futbolcu her ortama ayak uydurabilir görüşündeyim yani burada sana katılmıyorum birde senin takımında bir cr7 bir messi bir hazard yoksa kusura bakma sen kompakt futbol oynamaya mahkumsun yoksa bir arpa boyu yol gidemezsin bireysel performans seni bi yere kadar götürür çünküYıldız sevdası değil bu dostum hayat fm gibi sübyanlarla takımı doldurup 3-5-2 yabayım save atayım ile olmuyor. Galatasaray her zaman en iyi forvete sahip olmuştur ve bu da böyle devam etmelidir. Real maçında sen korkudan altına m*çarken drogba topukla gol atıyordu. Hedefimiz avrupada başarıysa , cl müziği çaldığında eli ayağı titremeyen 1-2 kişi olmalı en az takımda.
tek basina nasil galibiyet aldiriyo ya. bu sene 5 mac 0 gol. 0 puan. gecen sene 5 mac 3 gol ama gel gor ki sadece 1 puan. supermen gelmiyo ki ahbap.
5 mi alıyor 6 mı alıyor lanet olsun ne kadar alacaksa gelsin de artık bitsin şu dava. Öldük kuruduk sıkıldık artık.
denge felan yok belhanda ile feghouli uçuk alıyor halaYeni yeni oturttukları takım içi maaş dengesini tek bir hamleyle yok edecekler. İnanılır gibi değil.