Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi artık şu yıldız oyuncu sevdasını bırakın yav bizim alacağımız yıldız oyuncular tamamen başarıya aç ve hırslı olmalı mesela Melo sizin için nedir bilmiyorum ama benim için baya yıldızdır kendisi mesela her ne kadar izleyemesemde Hagi de o kriterlere uyuyor
Yıldız sevdası değil bu dostum hayat fm gibi sübyanlarla takımı doldurup 3-5-2 yabayım save atayım ile olmuyor. Galatasaray her zaman en iyi forvete sahip olmuştur ve bu da böyle devam etmelidir. Real maçında sen korkudan altına m*çarken drogba topukla gol atıyordu. Hedefimiz avrupada başarıysa , cl müziği çaldığında eli ayağı titremeyen 1-2 kişi olmalı en az takımda.

Yalniz bonuslu olmasi iyi. Zaten basarili olduktan sonra gerekirse 8 milyon alsin.
Monaco icin de 1 milyon simdi 2 milyon da UCL bonusu verelim. Yani zaten basarisiz olursak bize 2 senelik maliyeti en fazla 11 milyon olacak. Zaten sakatlik yasamazsa basarisiz olma ihtimali 0.

Adam winner beyler. 4 milyon alsa marketting i iyi olmayan bir oyuncu olsa kabul edecektik.

Bu adam 1-2 milyonunu reklamdan formadan maçlardan zaten çıkarır. almadığımız iki tane yerli çöpe sayın bu parayı

Yıldız sevdası değil bu dostum hayat fm gibi sübyanlarla takımı doldurup 3-5-2 yabayım save atayım ile olmuyor. Galatasaray her zaman en iyi forvete sahip olmuştur ve bu da böyle devam etmelidir. Real maçında sen korkudan altına m*çarken drogba topukla gol atıyordu. Hedefimiz avrupada başarıysa , cl müziği çaldığında eli ayağı titremeyen 1-2 kişi olmalı en az takımda.
Ben zaten genç oyuncu demiyorum biz yarışmacı bir kulübüz tutupta ligue 2den genç oyuncu getirelim pişmesini bekleyelim mantığında değilim en azından yarı pişmiş adam almalıyız sen böyle 1 2 adam olcak diyorsun ama günümüzde artık her futbolcu her ortama ayak uydurabilir görüşündeyim yani burada sana katılmıyorum birde senin takımında bir cr7 bir messi bir hazard yoksa kusura bakma sen kompakt futbol oynamaya mahkumsun yoksa bir arpa boyu yol gidemezsin bireysel performans seni bi yere kadar götürür çünkü

tek basina nasil galibiyet aldiriyo ya. bu sene 5 mac 0 gol. 0 puan. gecen sene 5 mac 3 gol ama gel gor ki sadece 1 puan. supermen gelmiyo ki ahbap.

Supermen almadığımızın farkındayım ancak siz de cl maçı izlememiş gibi konuşuyorsunuz ya ona şaşırıyorum. Cl maçlarında maç içerisinde forvetimiz en fazla 3-4 pozisyona girebiliyor ortalama olarak ve bu pozisyonları Çatne nin ya da aynı maliyetle alınan başka bir forvetin gole çevirebileceğine inanıyorsanız buyrun devam edelim böyle yani.

Bonusa laf söyleyen arkadaşlar olmuş.Keske sene sonunda 2 milyon bonusu versek.Muhtemelen bonus sampiyon olunca 500 bin euro CL de çeyrek finale kalma 500 bin euro şeklindedir.Adama bonus vermek demek bu başarıları elde etmişiz demektir.

aynen kanka 1 senelik peşin verin de top oynasın diye bekleyelim ondan sonra
hatta 3 senelik peşin verin canı isterse ayda bir gelip top oynasın iç sahada

5 mi alıyor 6 mı alıyor lanet olsun ne kadar alacaksa gelsin de artık bitsin şu dava. Öldük kuruduk sıkıldık artık.​

Ben yönetimin böyle bir sözleşmenin altına imza atacağına ihtimal dahi vermiyorum.

Şu ana kadar genelde oyuncu maaşlarını önceki yönetimlere kıyasla başarılı seviyede tuttular. Defans bölgesinde yaptıkları güzel operasyonda hem kaliteyi çok arttırdılar, hem maaşı yarıladılar hem de ileride yüksek bedele satabileceğimiz adamlar aldılar.

Tüm bu başarıların arkasından Falcao yaşındaki ciddi düşüşe girecek adama yıllık 7 milyon Euro vereceklerini hiç sanmam.

(Tek küçük endişem Babel’e verdikleri sözleşme süreci ve rakamı.)

Maasa takilmaya gerek yok bu yasta bu kalitede bir adami 7 milyon alti bonservisle alamazsiniz inanin. Kaliteli adama para verilir diger 27 yasindaki gol krali airpodsun 1 yilluk maliyeti 12,7 milyon euro 1 sene sonra futbolu biraktim deme potansiyeline sahip dangalagin teki

ben anlamiyorum, biriniz beni aydinlatin, dünya hali allah göstermesin olur ya tut ki amansiz bi hastaliga yakalandi, ve futbolu birakmak zorunda kaldi, pesin ödemek inanilmaz sacma, diger türlü dondurma fln söz konusu olurdu....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt