Serhat Özdemir
Sarı Üye
- 16 Ağustos 2012
- 915
- 885
- 1.213
Ulan Falcao. Şu şartlarda Monaco klüp binasını basıp çekerim emaneti, silerim bonservisinizi demezsen sana da yazıklar olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takım için maaş dengesine takılmaya gerek yok Falcao için çok normal bu maaş çünkü. Almaktan başka şansımız yok artık zaten geldiği gibi reklam ve forma satışıyla büyük kısmını çıkartırız paranın.
Dostum adamın 31 cl maçında 30 golü var. 6 maçta 3 galibiyet aldırsa 1 senelik maaşını çıkartır formalar kombinelere etkisi üzerine şampiyonluk katkısı derken Falcao maliyetini karşılamayacak oyuncu değil küçük esnaf gibi düşünmeyi bırakınFalcaonun parasını çıkartmamız imkansıza yakın bu maliyetlerle sportif başarıya bakmamız lazım bu transferde yoksa her türlü zarar edecez bu adamdan
Umarım böyle bir hamle ffp kısıtlaması yüzünden bonservis veremediğimiz için yapılıyordur yoksa zihniyetin değişmediğini gösterecek maalesef Fatih hocayı ne kadar sevsemde bu hamlelerin bizi zarara uğrattığını anlaması lazım artıkForma satışıyla reklamla kim parasını çıkardı da Falcao çıkarsın abi,bir de euro kurunun 6 olduğu yerde nasıl deniyor bu anlamak mümkün değil.Falcao'dan daha kariyerli adamlar geldi onlar bile bu dediklerinle para çıkartamadı neredeyse.Falcao kurun tavan yaptığı bu ortamda nasıl çıkarsın?Pratikte hiç geçerliliği olmayan bir söylem bu.
Bu arada cl değil o dediğin Uefa maçları ne farkeder diye sorarsanda baya farkeder UEFA’da ön elemeden grupta vs baya çıtır çerez takımlar geliyo orda attığı goller kıstas olmamalı birde ben öncesinde bahsettim fazla maaş alan birsürü adam varken Falcaonun maaşını çıkartması mümkün değil he tek yüksek maaşlı o olur etrafına takım kurarsın çıkartır parasını ama bu şekilde zarar etmemiz kaçınılmaz oluyorDostum adamın 31 cl maçında 30 golü var. 6 maçta 3 galibiyet aldırsa 1 senelik maaşını çıkartır formalar kombinelere etkisi üzerine şampiyonluk katkısı derken Falcao maliyetini karşılamayacak oyuncu değil küçük esnaf gibi düşünmeyi bırakın
paranın 1,5 milyonunu nef verecek,biz 3.5 verecegiz
Dostum adamın 31 cl maçında 30 golü var. 6 maçta 3 galibiyet aldırsa 1 senelik maaşını çıkartır formalar kombinelere etkisi üzerine şampiyonluk katkısı derken Falcao maliyetini karşılamayacak oyuncu değil küçük esnaf gibi düşünmeyi bırakın
Takım için maaş dengesine takılmaya gerek yok Falcao için çok normal bu maaş çünkü. Almaktan başka şansımız yok artık zaten geldiği gibi reklam ve forma satışıyla büyük kısmını çıkartırız paranın.
Bu arada cl değil o dediğin Uefa maçları ne farkeder diye sorarsanda baya farkeder UEFA’da ön elemeden grupta vs baya çıtır çerez takımlar geliyo orda attığı goller kıstas olmamalı birde ben öncesinde bahsettim fazla maaş alan birsürü adam varken Falcaonun maaşını çıkartması mümkün değil he tek yüksek maaşlı o olur etrafına takım kurarsın çıkartır parasını ama bu şekilde zarar etmemiz kaçınılmaz oluyor