Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan Falcao. Şu şartlarda Monaco klüp binasını basıp çekerim emaneti, silerim bonservisinizi demezsen sana da yazıklar olsun.

Gelirse Olacakları söylüyorum 1sene taraftarın gözünü boyayacak taraftar bu adama tapma seviyesine gelecek sonraki senede yavaş yavaş doymuşluk olacak büyük maçlar(derbi ucl maçları vs) dışında poposunu kaldırmayacak ve sonraki sene memleketine bedavaya gidecek bizde bunu büyük maçlardaki attığı gollerle Drogba gibi göklere çıkaracağız neyse umarım böyle olmaz

Takım için maaş dengesine takılmaya gerek yok Falcao için çok normal bu maaş çünkü. Almaktan başka şansımız yok artık zaten geldiği gibi reklam ve forma satışıyla büyük kısmını çıkartırız paranın.

Falcaonun parasını çıkartmamız imkansıza yakın bu maliyetlerle sportif başarıya bakmamız lazım bu transferde yoksa her türlü zarar edecez bu adamdan

Takım için maaş dengesine takılmaya gerek yok Falcao için çok normal bu maaş çünkü. Almaktan başka şansımız yok artık zaten geldiği gibi reklam ve forma satışıyla büyük kısmını çıkartırız paranın.

Forma satışıyla reklamla kim parasını çıkardı da Falcao çıkarsın abi,bir de euro kurunun 6 olduğu yerde nasıl deniyor bu anlamak mümkün değil.Falcao'dan daha kariyerli adamlar geldi onlar bile bu dediklerinle para çıkartamadı neredeyse.Falcao kurun tavan yaptığı bu ortamda nasıl çıkarsın?Pratikte hiç geçerliliği olmayan bir söylem bu.

Falcaonun parasını çıkartmamız imkansıza yakın bu maliyetlerle sportif başarıya bakmamız lazım bu transferde yoksa her türlü zarar edecez bu adamdan
Dostum adamın 31 cl maçında 30 golü var. 6 maçta 3 galibiyet aldırsa 1 senelik maaşını çıkartır formalar kombinelere etkisi üzerine şampiyonluk katkısı derken Falcao maliyetini karşılamayacak oyuncu değil küçük esnaf gibi düşünmeyi bırakın

paranın 1,5 milyonunu nef verecek,biz 3.5 verecegiz

Forma satışıyla reklamla kim parasını çıkardı da Falcao çıkarsın abi,bir de euro kurunun 6 olduğu yerde nasıl deniyor bu anlamak mümkün değil.Falcao'dan daha kariyerli adamlar geldi onlar bile bu dediklerinle para çıkartamadı neredeyse.Falcao kurun tavan yaptığı bu ortamda nasıl çıkarsın?Pratikte hiç geçerliliği olmayan bir söylem bu.
Umarım böyle bir hamle ffp kısıtlaması yüzünden bonservis veremediğimiz için yapılıyordur yoksa zihniyetin değişmediğini gösterecek maalesef Fatih hocayı ne kadar sevsemde bu hamlelerin bizi zarara uğrattığını anlaması lazım artık

Bizi Falcao,Drogba,Sneijder gibi oyunculara ödenen 5 m eurolar değil,Tarık,Yekta,Muğdat,Adem,Yiğit Gökoğlan vs gibi transferler batırır.

Dostum adamın 31 cl maçında 30 golü var. 6 maçta 3 galibiyet aldırsa 1 senelik maaşını çıkartır formalar kombinelere etkisi üzerine şampiyonluk katkısı derken Falcao maliyetini karşılamayacak oyuncu değil küçük esnaf gibi düşünmeyi bırakın
Bu arada cl değil o dediğin Uefa maçları ne farkeder diye sorarsanda baya farkeder UEFA’da ön elemeden grupta vs baya çıtır çerez takımlar geliyo orda attığı goller kıstas olmamalı birde ben öncesinde bahsettim fazla maaş alan birsürü adam varken Falcaonun maaşını çıkartması mümkün değil he tek yüksek maaşlı o olur etrafına takım kurarsın çıkartır parasını ama bu şekilde zarar etmemiz kaçınılmaz oluyor

Her gelen yönetim aynısını dedi saçtı paraları sonuç ne oldu?Kemer sıkmak zorundasın bunun başka yolu yok.Bu gider yüküyle şampiyon olsan bile anca giderlerini karşılıyorsun.

Abi artık şu yıldız oyuncu sevdasını bırakın yav bizim alacağımız yıldız oyuncular tamamen başarıya aç ve hırslı olmalı mesela Melo sizin için nedir bilmiyorum ama benim için baya yıldızdır kendisi mesela her ne kadar izleyemesemde Hagi de o kriterlere uyuyor

kandirmayin galatasaraylilari transfer falan olacagi yok

Bende artık gelmeli diyorum ama sponsor lafı geçmiyor artık ve 7 milyon euro diyorlar. 7 tane Liyunduma maaşı da çok fazla. Çıkıp deseler bizim maksimum maaş limitimiz 3,75 bunun üstünü sponsor verecek diye o zaman sorun olmaz.

Bu arada cl değil o dediğin Uefa maçları ne farkeder diye sorarsanda baya farkeder UEFA’da ön elemeden grupta vs baya çıtır çerez takımlar geliyo orda attığı goller kıstas olmamalı birde ben öncesinde bahsettim fazla maaş alan birsürü adam varken Falcaonun maaşını çıkartması mümkün değil he tek yüksek maaşlı o olur etrafına takım kurarsın çıkartır parasını ama bu şekilde zarar etmemiz kaçınılmaz oluyor

Ucl ve ya uefa . Scout forvet transferi bizim maliyeti altına girebileceğimiz bir iş değil. Stoper olur bek olur orta saha olur onların hatasına taraftar göz yumar ancak forvet öyle bir mevkii değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt