Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Van Persie,Negredo,Soldado,Slimani içinde bu ligi donunda sallar diyenler vardı.Hatta Slimani ve Ayew alındığında Fener’i açık ara şampiyon ilan edenler vardı.Sonuç ortada.
Ben bilmediğim için soruyorum.Belki de bu arkadaş gerçekten iyidir.
Falcao ayarında tek Persie var saydığın listede ama oda gerçekten de ölmüştü.

Falcao oynuyor devamlı bu sene.

Monaco çok vasat takım olarak bu sene ama yinede 7 gol 2 asist ile bitirmiş devreyi Fransa gibi ligde.

Falcao orada 8-9 alıyor olabilir.Avrupada hiç bir takım bu parayı vermek istemez diye düşünüyorum.Biz 5 - 6 verebilir miyiz orası ayrı soru işareti.

Van Persie,Negredo,Soldado,Slimani içinde bu ligi donunda sallar diyenler vardı.Hatta Slimani ve Ayew alındığında Fener’i açık ara şampiyon ilan edenler vardı.Sonuç ortada.
Ben bilmediğim için soruyorum.Belki de bu arkadaş gerçekten iyidir.

Onların hiçbirine bu söylemde ben bulunmadım.Aksine iş yapmayacaklarını söyledim.Falcao başka hala içinde futbol ateşi yanmaya devam ediyor.Gelsin 15 gol atar en az 5 ayda.Keşke gelse.

bu kirmiziyi acmaktan korktum iste. Alper ihale sana patlayacak olmazsa, Alan da bana :asd:

Yahu su aptal yonetim sayesinde koca sezona tek erenle basladik siz halen nasıl inanabiliyirsunuz böyle haberlere aklım almıyor :asd:

Ben artik alinacak adamlar bunlara gore isimsiz olacagindan GS taraftarinin daha dusuk profil santrafora tepki göstersin diye mabadindan transfer uydurulduguna inaniyorum.

Ben GS li olarak elimizden kolay cikarabilecegimiz makul yaşta ve maaşta futbolcu istiyorum .

35 yasinda eski starlara milyonlar gommmek birakalim fb nin, bjk nin isi olsun! Kayyum atasinlar 2 yila!

Nasilsa çayırdan eşşek alsak erenden, sinandan daha cok gol atar.

Onların hiçbirine bu söylemde ben bulunmadım.Aksine iş yapmayacaklarını söyledim.Falcao başka hala içinde futbol ateşi yanmaya devam ediyor.Gelsin 15 gol atar en az 5 ayda.Keşke gelse.
Ben de aynı fikirdeyim.Keşke gelse ama bu tip adamları Türkiye’ye getirmek çok zor oluyor.
Büyük beklenti ile gelenlerin de önemli bir kısmı başarısız oluyor.

Ben kandırıldım beyler siz devam edin.

Alalım maaşını Cem Uzan ödesin, bence mantıklı.

Yine taraftari kandirma operasyonu basladi, siradaki isim kim? Agueromu yada balotelli mi. Taraftarin beklentisini yuksetmek istiyorlar galiba, sonra yonetim ile taraftar birbirne girsin, yemezler. Adamin maasini biz degil arap ve cinliler bile zor verir

Bir heyecan basti ama buyuk ihtimal bu isi bizimkiler beceremez, yoksa Falcao cok para kazaniyormus artik cok onemli degil. Monaco elden cikartmak istiyor olabilir cok net, orada gerektiginden fazla para kazaniyor ve bundan sonraki duragi ancak bizim ulke gibi bir yer olur. Insallah dogru cikar da gozumuz forvet gorur.

Adamın ne işi var Türkiye'de? Aldığı ücretin bilmem kaç katını verecek arap ve çin kulüpleri var. Hadi onu geçtim İngiliz kulüpleri çok rahat verirler bu fiyatı... Olur da gelirse olası bir başarısızlıkta yönetim, yel değirmeni taraftarlar ve basın tarafından "bir önceki yönetimin transfer politikası yüzünden kulüp borç batağında" haberlerine hazır olun...

Bu gidisle Alani da kaciracagiz elimizden.
iste asil bomba o zaman patlayacak, hemde bi tarafimizda patlayacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt