Ismail ARI
Büyük Kaptan
- 3 Aralık 2008
- 28.392
- 12.028
- 2.573
Surda tax ile alakali biseyler var
French court ends Monaco tax agreement with French league
Joder!!
Joder!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Falcao ayarında tek Persie var saydığın listede ama oda gerçekten de ölmüştü.Van Persie,Negredo,Soldado,Slimani içinde bu ligi donunda sallar diyenler vardı.Hatta Slimani ve Ayew alındığında Fener’i açık ara şampiyon ilan edenler vardı.Sonuç ortada.
Ben bilmediğim için soruyorum.Belki de bu arkadaş gerçekten iyidir.
Van Persie,Negredo,Soldado,Slimani içinde bu ligi donunda sallar diyenler vardı.Hatta Slimani ve Ayew alındığında Fener’i açık ara şampiyon ilan edenler vardı.Sonuç ortada.
Ben bilmediğim için soruyorum.Belki de bu arkadaş gerçekten iyidir.
Ben de aynı fikirdeyim.Keşke gelse ama bu tip adamları Türkiye’ye getirmek çok zor oluyor.Onların hiçbirine bu söylemde ben bulunmadım.Aksine iş yapmayacaklarını söyledim.Falcao başka hala içinde futbol ateşi yanmaya devam ediyor.Gelsin 15 gol atar en az 5 ayda.Keşke gelse.
Surda tax ile alakali biseyler var
Joder!!
21 mac 7 gol diye gidiyor bu sezon, nasil sakat?Hem sakat hem pahalı
Ağır sakatlık geçirdikten sonra eski performansından çok uzak. İngiltere'de yapamadı sakatlanmasa silip süpürürdü performansıyla zaten. Ben Falcao'yu çok izledim Atletico Madrid'de oynarken çok beğeniyordum.21 mac 7 gol diye gidiyor bu sezon, nasil sakat?
Realist bir post. Olacak sonu yazmissinBu gidisle Alani da kaciracagiz elimizden.
iste asil bomba o zaman patlayacak, hemde bi tarafimizda patlayacak.
Yabancı lisanımız yokki
Lisede öğretmen of cors,Yes no, haw old ar you yu bile 1 senede zor öğretti
Bilen arkadaşlar çevirsin bi zahmet