Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ağır sakatlık geçirdikten sonra eski performansından çok uzak. İngiltere'de yapamadı sakatlanmasa silip süpürürdü performansıyla zaten. Ben Falcao'yu çok izledim Atletico Madrid'de oynarken çok beğeniyordum.
Anladim ama o eskide kaldi, yani sakat derken daha yeni ciddi bir sakatligi var zannettim ama oyle bir sey yokmus. Yani bizim icin bir risk degil o zaman. O donem agir bir sakatlik gecirdigini biliyorum, zaten o basina gelmeseydi daha buyuk bir kariyere sahip olabilirdi.

Gelmesini isterim ama maaşı 9 milyon euro gözüküyor.Sanırım monaco fransa liginde oynadığından aynı vergi oranına tabi bu durumda alabiliriz belki 4-5 milyon euro maaş ile bonservis istemezlerse.

Serdar ve Ozan mevzusu o denli can sıktı ki şu gelişme bile heyecan uyandırmadı bende.

Maaşını bir kenara koyalım.

Monaco düşme hattında. Falcao Monaco da kalmak istemez. Sponsor bulunursa kiralık olarak anlaşılabilir.

Kasim ayi haberlerinde falcaonun monaco dan ayrilmak istedigi yaziyor

Joder!!

Galatasaray muhabiri Ali Naci Küçük: "Falcao transfer listesinde ancak zor bir operasyon. Maliyeti Galatasaray için yüksek bu nedenle de transferin gerçekleşmesi adına yoğun bir sponsor arayışı var."

Sponsor bulamazsak Falcao transferi Fenerbahçe cephesine de kayabilir.

Çünkü Ali Koç Avrupa ya gitmemeyi göze alabiliriz. Mutlaka transfer yapacağız diyor.

0 bonservis ile ve Eren'in maaşı ile bile gelse istemem.. Neden mi?
1- Cok muhtemelen son kulubu biz oluruz.. Satma imkanımız olmaz.
2- Turkiye'ye ve kulube alışması zaman alır.
3- Fizik olarak Turkiye sartlarına uygun bir oyuncu degil. Burdaki kasaplar onu keser, yer..

Falcao ayriliyorum dese mls den cinden rahat 10m ustu teklif alir. Trye niye gelmek istesin bilemiyorum ama selcuk ve erenin maasinin toplami 5.5-6 ediyor. Rahat karsilariz

3- Fizik olarak Turkiye sartlarına uygun bir oyuncu degil. Burdaki kasaplar onu keser, yer..

Bedavaya alacagin adam iki sene samp yapip clde gruptan cikartsa yetmez mi? Fizik olarakta iki stoperi sirtinda tasir uzaktan fizigi zayif mi duruyor

Masa tenisine yönel ya da kendini sorgula doğru forumda mısın....

Falcao yu hiç izlememişsin.

Falcao boyu uzun değil ama fizikli bir oyuncu buradaki stoperleri gücüyle alt eder.

Bizim yönetimin Falcao yu getirebileceğine inanmıyorum.

Falcao yu hiç izlememişsin.

Falcao boyu uzun değil ama fizikli bir oyuncu buradaki stoperleri gücüyle alt eder.

Bizim yönetimin Falcao yu getirebileceğine inanmıyorum.

Çok izledim. Hem milli takımda hem de kulup takımlarında.. Bizim lige uygun oyuncu degil.. Hele hele bu son yıllarında..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt