Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao'nun son zamanlarda attığı fotoğraflardan.Fiziği iyi olan ve kendine bakan bi futbolcu 35-36 yaşına kadar oynar..
falcao-galatasaray-2.webpfalcao-galatasaray-3.webp

Yıllık ücret doğruysa bonservis muhtemelen ya cüzi olur ya da hiç olmaz.

Yalnız artık şu yönetime ve Fatih Hoca'ya dört işlemi bile bilmiyormuş muamelesi yapmayın. Bu kadar zamandan sonra bu paralar veriliyorsa bir bildikleri vardır. 3.5 m bizim veremeyeceğimiz bir yıllık değil.

Son olarak bu haberle ilgili şunu söyleyerek kaçıyorum.. Eğer olur da gelirse ilk beni etiketlersiniz.. Rezil olmayı çok istiyorum çünkü.

Konuyu Musap açtığına göre bu içi geçmiş herife milyonları gömmeyeceğimiz kesinleşmiştir.Samatta hayırlı olsun.10 milyona alıp 1 sene sonra 25 30a premier lige saplarız.

Son olarak bu haberle ilgili şunu söyleyerek kaçıyorum.. Eğer olur da gelirse ilk beni etiketlersiniz.. Rezil olmayı çok istiyorum çünkü.
Ne rezilliği ne etiketlemesi?Forumun çoğunluğu Galatasaray'ın iyi olmasını ister.Futbolcu gelmedi veya kötü çıktığında etiketleyip mutlu olan varsa o Galatasaraylı değildir..

@Keramettin TANRIVERDİ hocam bana arkadaşa kuş dediğim için ve arkadaşa bana ve anneme hakaret ettiği için gerekeni yapar mısınız?Ayrıca yasal işlem başlatacağım beni engellemiş arkadaşa iletirsiniz.Klavyeden hakaret etmemesi gerektiğini öğrenecek.Ben de çok hata yaptım ama kimsenin annesine küfür etmedim.

Falcao‘ya sogugum ama gelirse forma da alirim maca da giderim

Falcao bu sonucta Vedat Muric degil.

Sahaya ciktiginda rakiplerin ayaklarini titretecek bir forvet. Yakar geceriz.

Ne oluyor burda 2 saat kestirek dedik falcao diyorlar

Bence gereksiz ya o kadar para verebiliyorsak genc azman bir forvet alalim daha iyi.

@Keramettin TANRIVERDİ hocam bana arkadaşa kuş dediğim için ve arkadaşa bana ve anneme hakaret ettiği için gerekeni yapar mısınız?Ayrıca yasal işlem başlatacağım beni engellemiş arkadaşa iletirsiniz.Klavyeden hakaret etmemesi gerektiğini öğrenecek.Ben de çok hata yaptım ama kimsenin annesine küfür etmedim.
Gereken yapıldı zaten?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt