Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi anlatamazsin bu yuzsuzlere

Arda'yi bitirenler de, acun&emrenin eline oyuncak edenler de bu taraftarin belli bir bolumu. Simdi de transferine engel oluyorlar.

Sinema kapattigi icin yangincilik yapanlar da bunlardi.
İroni mi gerçek mi anlayamadım ama gerçek varsayımdan yola çıkarak yüzsüz konusunda yavaş gellll! Ama acun Emre’nin eline oyuncak eden de bunlar dediğine göre muhtemelen ironi değilse bu cümlenin mantıklı bir tarafı yok... Şu adamın ironisini yapanlar bile midemi bulandırıyor artık. Bizim çocuğumuzduysa başakşehirde ne işi vardı? Ekmek parası dicek olanlar var Barcelona’da çeyrek altın mı kazanıyordu? Tabi siyasetin çocuğu Fatih Babasını kurabiliyor giderken yarı yolda bırakıp kaçabiliyor ama Tayyip babasını kırmak mümkün mü? Futbol hayatının bitmesini ve TT ARENA ya rakip oyuncu olarak bile girip kirletmemesini dilerim.

ben gelsin istemiyorum herife bir çuval para dökeriz karşılığı da garanti değil. 7 milyon maaş ohaaaa çüşşşşşşşşşşşş

Arda gelirse formasını alırım , neden kendi değerlerimiz için kampanya yapmıyoruz ki elin adamı için kıçımızı yırtıyoruz

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ironi yaptığına emin olmasam neyse ........
iki mal arasında kalsam kesinlikle türk malı almam .
tuvalet kağıdının bile eşdeğer yabancısı varsa türk malını almam değil ki arda gibi bir TÜRK MALINI !!!

ironi yaptığına emin olmasam neyse ........
iki mal arasında kalsam kesinlikle türk malı almam .
tuvalet kağıdının bile eşdeğer yabancısı varsa türk malını almam değil ki arda gibi bir TÜRK MALINI !!!
illa kıçına yabancı menşei süreceğim diyorsun yani , sen bilirsin renkdash .

mentollü mü? :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt