Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer sürecinde oyuncudan önce kulübü ile görüşüp anlaşmayı bi öğrenemedik. Kulübüyle konusursun anlaşırsın önce malın sahibi onlar çünkü adam senin ciddiyetini ve doğruluğunu görür. Sonra gidip oyuncuyla anlaş.
Asamoahta ayni boku yedik, Alanda ayni boku yedik, Banegada aynı boku yedik. Falcaodada bunu yapıyoruz. Adam tok satıcıyı oynuyor haliyle. Adam olmayız.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Falcao iyi oyuncu olabilir.. fakat bizim oyun sistemimiz içinde 25 yaşındaki Muriqi’i 33 lük Falcao’ya tercih ederim..

Atletico'dan Barcelona ve Griezmann'a sert eleştiri

Atletico'dan Barcelona ve Griezmann'a sert eleştiri
© Copyright (c) Hürriyet Atletico'dan Barcelona ve Griezmann'a sert eleştiri
Barcelona Kulübü Başkanı Josep Maria Bartomeu'nun, Griezmann'ın transferi için görüşmelere başladıklarını duyurmasının ardından Atletico Madrid Kulübü, yazılı bir açıklama yaparak, Barcelona ve Griezmann'ı "saygısızlıkla" suçladı.

Griezman nerde şimd? Bunlar genelde transfer taktikleri çok takılmayın, bekleyip göreceğiz az daha sabredelim.

Bu yönetim getiremez dedik onemli olan kulüple anlaşmak dedik siz hala Falcao kaç gol atar dediniz. Bu yönetim ayakkabısını getiremez. Banega da da alan da da aynısını oldu bunlar beceriksizler. Galatasaray tarihinin en beceriksiz yönetimi
Yönetimi yer yer eleştiriyorum ama adamlar müthiş bir iş yapıp Seri'yi getirdi. Dursun gibi 10 milyonu 15 milyonu basıp Banega Falcao getirmek kolay. Uygun fiyatlara getiremediler diye beceriksiz diyemeyiz ben diyemiyorum şahsen Seri'den sonra. He yine doğru düzgün forvet alamazlarsa beceriksiz denir ama Falcao almadılar diye beceriksiz diyemezsin. O maaşla gelmesini istemem ben Falcao'nun.

bedavaya falcao yok demek istiyot iste. augustos ayin sonuna kadar sürer bu is.....ikna edemezsek 2-3 kurus atariz herhalde önlerine.

Bonservissiz bile çok maliyetli bir transfer , herifler bir de bonservis atın da yolumuzu bulalıma getiriyor lafı. 8 mi 9 mu neyse yıllığı ödeyin ulan o zaman paşa paşa.

Güldük eğlendik tamam artık daha mantıklı ekonomik dinamik ve yararlı transferlere odaklansak.

1564868167324.webp

Falcao: "Monaco bana yeni bir sözleşme teklif etmedi. Kontratımın bitmesine 1 yıl kaldı ve ben de teklifleri değerlendirmek istiyorum. İyi teklifler alıyorum ve geleceğim ile ailemi düşünmek zorundayım."

"Galatasaray ve Valencia'nın teklifleri var, tercihin ne olacak?" Falcao: "Şu an teklifleri değerlendiriyorum. Bir profesyonel gibi davranacağım ama bütün bunların çabuk bir şekilde çözülmesini istiyorum." (@Ligue1_Turkce)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt