Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yönetim getiremez dedik onemli olan kulüple anlaşmak dedik siz hala Falcao kaç gol atar dediniz. Bu yönetim ayakkabısını getiremez. Banega da da alan da da aynısını oldu bunlar beceriksizler. Galatasaray tarihinin en beceriksiz yönetimi

ewt baskanimi duydunuz bunlan idare edin

1564750197092.webp

Adamın 1 yılı kaldı, ocakta bedava elden çıkaracaksınız. Salaklık etmeyin

Herşeyi falcao ya endekslersen taraftarın başkanın yöneticin falcao diye bağırırsa
adamın kucağına böyle düşersin tam tersini yapsaydın.

Falcao olursa olur olmazsa elzem değil alternatiflerimiz hazır desen adamları teklifi verip çekilsen
adam bu açıklamayı bok yapar.

Bu yönetimi idari açıdan ibra etmeyene gık demem net haklılar

Bu kadar dillendirdikten sonra o transferi yapacaksın arkadaş ben tanımam Monaco başkanı falan bana hikaye anlatmasınlar. Madem garanti değildi bizimkiler bu kadar dillendirmese idi. Falcao gelmezse bu yönetime saygım kalır mı bilemiyorum. İyi işler yapıyorlar evet lakin kurtarmaz. Bu hayal kırıklığının bedeli bir gün karşılarına çıkar.

Adamlar bonservis istiyor, panik yapmaya gerek yok. Bedava verseler coktan almistik zaten.

Falcao ile çok oyalanıldı. Başka alternatiflerden de ses çıkmıyor. İş tıkandı yine ne olacak halimiz ortalığı yangına çevirmemiz lazım.

Politik konusmalar, resmen para istedikleri belli.

Artik kabak tadi verdi.

Cikip net bir aciklama yapmayan yonetim de suclu, ne oldugu belli olmayan 'duyumcu' diye gecinip baska hic bir vasfi olmayan sacma sapan, 'etkilesim' icin haysiyetini satacak tiplerin pesine dusen taraftar da...

Falcao herkesin Galatasaray formasiyla gormek isteyecegi bir oyuncu. Aciklamayi yapan "futbolcu icin bonservis koparmaya calisiyor" demek istiyorum sadece...

Lig basliyor. Belirsizlik buyuk. Hayirlisi.

Alın gelin şu adamı ya da oyalamayın taraftarı ve transfer gündemini, lig başlayacak ulan!​

gelmezse gelmesin ya samattayı getirelim diagneyi satıp başlarım kaç haftamızı yedi herifler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt