Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerçekten üzülmem ya. Çok iyi bir 6 numara alırsak Diagne de yeterli olur. Ama onu da alamazsak işte o zaman hem üzülür hem de yönetimi ağır eleştiririm.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu Romano Seri için de aynı şeyleri söylemiş olabilir mi acaba?

1564729474539.png

5d43b4bb66a97c166b599db2.webp

Galatasaray, uzun süredir peşinde olduğu ve transferini bitirme noktasına getirdiği Radamel Falcao’yu ikna etmek için birçok şartı kabul etti. Kolombiyalı yıldız, yıllık 5 milyon Euro’nun yanı sıra, maç başına 10 bin Euro kazanacak. Ayrıca eşi ve seyahatleri için de özel maddeler konuldu.

Kolombiyalı yıldız oyuncu Radamel Falcao’yu sarı-kırmızılı formayı giymeye razı eden Galatasaray’ın, başarılı forvetin sözleşmesinde birçok yan hak verdiği öğrenildi. Kolombiyalı yıldızla yıllık yaklaşık 5 milyon Euro net ücret üzerinden anlaşma sağlanırken, Galatasaray futbolcuyu birçok yan hak ile ikna etti.

Kolombiyalı futbolcunun Boğaz manzaralı ve havuzlu bir villa istediği ve yönetimin kabul ettiği öğrenildi. Bunun yanı sıra Falcao’nun eşi için şoförlü araç tahsis edilecek. Falcao ailesi için Kolombiya, Fransa ve İspanya uçak biletleri kulüp tarafından kestirilecek. Kolombiyalı futbolcunun kazanacağı net ücretin yanı sıra sözleşmesinde başarı bonusları da yer alıyor. Maç başı 10 bin Euro kazancın yanı sıra Şampiyonlar Ligi’nde grup aşaması ve şampiyonluk bonusları, Avrupa Ligi ve Süper Lig şampiyonlukları için de bonuslar yer aldığı öğrenildi.

TANITIM KLİPLERİ HAZIRLANDI

Galatasaray’ın transferini bitirmeye çok yaklaştığı dünyaca ünlü yıldız Falcao için sarı-kırmızılı kulübün medya ekibi görüntü hazırlıklarını tamamladı. Ekip, “Hoş geldin Falcao” görsellerinden, futbolcunun gollerinin yer aldığı video klibe kadar her şeyi hazırladı. Kolombiyalı futbolcuyla imzaların atılmasının ardından resmi site ve sosyal medya hesapları üzerinden paylaşımlar yapılacak. Falcao’nun transferi resmiyete dökülürse, gösterişli bir karşılama yapılacak.

Yeni Şafak

Celta Vigo’dan Emre Mor’u kiralayan, Monaco’dan Falcao’yu transfer etmek için görüşmelerini sürdüren Galatasaray’da transfer bitmeyecek.

1564733416330.png

Hürriyet’ten Ali Naci Küçük’ün haberine göre Galatasaray, Falcao transferinin ardından iki transfer daha yapacak.

Al Rayyan’ın istediği Mbaye Diagne için 12 milyon euro bonservis bedeli talep eden Sarı Kırmızılılar, bu futbolcuyu arzu ettiği rakama satabilirse Ever Banega için tekrar harekete geçecek. Orta sahaya Oliver Torres, Fernando ve Gudelj’i transfer eden Sevilla’ya bu kez 5.5 milyon euro’luk teklif götürülecek.

te yandan Fatih Terim, Falcao’nun yanı sıra bir forvet daha istedi. Deneyimli teknik adam, yetersiz bulduğu Kostas Mitroglou’ya yeni sezon planlarında yer vermiyor.

Mitroglou ile yolların ayrılması halinde Belçika’nın Gent kulübünde forma giyen Roman Yaremchuk için kiralama teklifi yapılacak.

goal.com

Ya bunlar transfer şov falan yapmasınlar hepsini ayni gun açiklayıp ortaliği yangın yerine çevirme ne bileyim ya kışın bir kere göt olduk aynısı olacak gibi hissediyorum.
Falcao-onyekuru-banega-yaremucuk-belhanda ayni anda kap yapılıyormuş taraftari yarısı kalpten gider herhalde

Sanki ilk kez Falcao'ya yapılıyor bunlar. Senelerdir her kalburüstü adama yapılan sözleşme tipi bu

futbol kulübünü üstüne yapsaydınız ya Sabır
muzaffer bey iki ayrı hanımızın üzerine dayalı döşeli daire yaptığınız , üstüne üstlük bir de gayrimeşru çocuğunuza bakan sevgiliye ev kiralıdığınız konuşuluyor.

bu söylemleriniz ikiyüzlülük değil mi o zaman?

Sen de geleceksen gel artık.

Boku çıktı iyice.

sent via GSC

biri oturmuş şunu istesin bunu istesin diye yazmış çizmiş. gaza gelmeyin hemen.

muzaffer bey iki ayrı hanımızın üzerine dayalı döşeli daire yaptığınız , üstüne üstlük bir de gayrimeşru çocuğunuza bakan sevgiliye ev kiralıdığınız konuşuluyor.

bu söylemleriniz ikiyüzlülük değil mi o zaman?
kusura bakmayın, komşu ile tartıştım sabah sabah, onun için sinirlerime hakim olamıyorum :)

Bende bunu anlamıyorum senede 8 milyon euro kazanan adam 80 euroluk uçak biletini klube kaktırmaya çalışıyor..

Para ile akıl doğru orantılı değil bu sonradan görmelerde

Aldığı rakam Falco ayarında bir oyuncu için fazla değil. Bu sene gelse mutlaka verim alırız ancak son senesinde mesela yaşı itibariyle o parayı hak edecek verimi verebilecek mi onu merak ediyorum.

abartmış gazete.
falcao ümraniye birlik apartmanında mi oturacaktı.
futbolcular için çok bişey değil bu.
5 milyon euro da falcao için normal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt