Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olmazsa üzülmeyeceğim bir transfer, falcao özelinde. Ancak, 2 fafta sonra lig başlıyor, sen forvetini satıp yenisini almak istiyosun, defansif orta saha alman lazım, yani omurgadan 2 eksiğin var. Elindeki en hızlı ve golcü kanat oyuncunu kaybetmişsin üstelik. E morun ne vereceği belli değil.
Yönetim beklenen bir şekilde, beceriksizliğe tam gaz devam ediyor.
Sponsorluk vs durumlarını da saymıyorum hele.

Kültürel fark ve cocuklarin egitiminden bahsedip Cin‘e gitmek ne kadar tezat bir konudur. Sallarken gercekci sallayin biraz :D

Bu adama mı inanayım. " İnter sneijder'i Galatasaray'a yollamayı kabul etti ama Wesley bu konuda isteksiz. (üst düzey bie kulüp istiyorum) Anlaşma olmayacak"

Bu adama mı inanayım. " İnter sneijder'i Galatasaray'a yollamayı kabul etti ama Wesley bu konuda isteksiz. (üst düzey bie kulüp istiyorum) Anlaşma olmayacak"

Bu durumda Fabrizio Romano tipki Sneijder gibi gelmeyecek dediyse bize "Falcao hayirli olsun" demek duser. Son eksik de tamamlanmis demek Falcao transferinde !

Ama çok uzadi bu transfer. Artik ya bitirin ya baska adaya gecin.

3BD2227F-A24D-4D36-A894-2B15F774DDFA.webp

Benim bildiğim kadarıyla biz zaten Falcao'dan çok Welbeck için uğraşıyoruz =)

Kültürel fark dediği dünya genelinde dini bir ülke imajı çizmeye başlamamız olabilir.

Gelmiyorsa da hayırlısı olsun. Fakat Asamoah,Modeste,,Alan uzun süre gündemde olupta benzer bir süreç yaşanan Falcao'da gelmezse büyük hayal kırıklığı olur. Kolay bir süreç değil ama uzadıkça can sıkıyor...

Bu iş artık bugün olumlu veya olumsuz son bulmalı.
Bizde önümüze bakalım.
Birine takıldık mı takılıp kalıyoruz.

Lig başlayacak en az1 ortasaha 2 forvet ve 1 hızlı kanat ihtiyacımız var.
Ancak hala boş işler peşindeyiz.

Diagne'de gidiyorsa gitsin.
Gitmiyorsa otursun sezona hazırlık yapsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt