Birtan ŞAHİN
Kırmızı Üye
- 6 Temmuz 2012
- 2.007
- 283
- 1.043
Gelmiyormuş diyorlar
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
80 eu mu İstanbuldan Ankaraya gitmicen herhaldeBende bunu anlamıyorum senede 8 milyon euro kazanan adam 80 euroluk uçak biletini klube kaktırmaya çalışıyor..
Para ile akıl doğru orantılı değil bu sonradan görmelerde
eskiden olsa ne güzel döverdiniz.yok yok, sabah sabah camları açıp şarkı açmıştı sonuna kadar ses ile, bende sinirlendim
futbol kulübünü üstüne yapsaydınız ya Sabır
futbol kulübünü üstüne yapsaydınız ya Sabır
Kimse bana sormuyor tabii ama ben olsam 3.5, 2.5 ve 1.5 milyon euro’luk sözleşme yaparım. Bir kuruş fazla da vermem. Gelmiyorsa da yolu açık olsun. Babel için de benzer şeyler söylemiştim.
İnsanlar futbolcuların ve özellikle forvetlerin 32’den sonra yaşadıkları çok ciddi düşüşü göz önüne almıyorlar.
Bu yaştaki Falcao’ya üç sene 15 milyon Euro bağlamak Galatasaray çapındaki bir kulüp için çok ciddi saçmalık bence.
Bazı arkadaşlar ben bu tip şeyler yazınca ŞL’de iki maç kazanırsın parasını çıkartırsın diyorlar ama finans ve bütçe öyle işlemiyor.
Genç ve geri dönüşümü mümkün olan oyunculara yönelmeliyiz. Amaç hem şimdi katkı sağlayacak hem de satışından büyük kazanç sağlanabilecek oyuncular olmalı.