Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende bunu anlamıyorum senede 8 milyon euro kazanan adam 80 euroluk uçak biletini klube kaktırmaya çalışıyor..

Para ile akıl doğru orantılı değil bu sonradan görmelerde
80 eu mu İstanbuldan Ankaraya gitmicen herhalde
o uçak biletleri 500 bin eu tutar
adam first class da bütüm kolombiyalı sülalesini taşıtacak

Bu tarz haberler geldiğine göre transfer zora girdi demektir yönetim maddi olanakları bahane edip kaçmaya çalışıyor.

Kimse bana sormuyor tabii ama ben olsam 3.5, 2.5 ve 1.5 milyon euro’luk sözleşme yaparım. Bir kuruş fazla da vermem. Gelmiyorsa da yolu açık olsun. Babel için de benzer şeyler söylemiştim.

İnsanlar futbolcuların ve özellikle forvetlerin 32’den sonra yaşadıkları çok ciddi düşüşü göz önüne almıyorlar.

Bu yaştaki Falcao’ya üç sene 15 milyon Euro bağlamak Galatasaray çapındaki bir kulüp için çok ciddi saçmalık bence.

Bazı arkadaşlar ben bu tip şeyler yazınca ŞL’de iki maç kazanırsın parasını çıkartırsın diyorlar ama finans ve bütçe öyle işlemiyor.

Genç ve geri dönüşümü mümkün olan oyunculara yönelmeliyiz. Amaç hem şimdi katkı sağlayacak hem de satışından büyük kazanç sağlanabilecek oyuncular olmalı.

futbol kulübünü üstüne yapsaydınız ya Sabır

ne varki simdi bu sözleşmede allah aşkına

maç başı primler her futbolcuya yapılıyor
ucak biletlerine gelecek lursak Türk Hava Yolları ile bosuna mı sözleşme yapldı forma sponsoru yapıldı el insaf

diger durumda adamın iyi bi yerde oturmak istemesi anormal mi

başarı elde ederse bonusların olması da normal

Kimse bana sormuyor tabii ama ben olsam 3.5, 2.5 ve 1.5 milyon euro’luk sözleşme yaparım. Bir kuruş fazla da vermem. Gelmiyorsa da yolu açık olsun. Babel için de benzer şeyler söylemiştim.

İnsanlar futbolcuların ve özellikle forvetlerin 32’den sonra yaşadıkları çok ciddi düşüşü göz önüne almıyorlar.

Bu yaştaki Falcao’ya üç sene 15 milyon Euro bağlamak Galatasaray çapındaki bir kulüp için çok ciddi saçmalık bence.

Bazı arkadaşlar ben bu tip şeyler yazınca ŞL’de iki maç kazanırsın parasını çıkartırsın diyorlar ama finans ve bütçe öyle işlemiyor.

Genç ve geri dönüşümü mümkün olan oyunculara yönelmeliyiz. Amaç hem şimdi katkı sağlayacak hem de satışından büyük kazanç sağlanabilecek oyuncular olmalı.

çapı yok diyorsan başarıda beklemeyeceksin dostum
kusura bakmayın artık

Falcao, Falcao, elindeki incir ağacımı o?

Falcao'nun gelip gelmemesi büyük eleştiri alacak olay değil. Sonuçta çok büyük oyuncu ve şu ekonomik şartlarda hem kulübü, hem futbolcuyu her şeyiyle ikna edip getirmek kolay iş değil. Yeri geliyor Real Madrid bile bu nedenlerle vazgeçiyor Neymar'dan, Mbappe'den. Önemli olan bundan sonrasının yönetimi. Şu 1 ayda potansiyeli veya tecrübesi belli, Galatasaray'a seviye atlatacak veya atlatma ihtimali olan bir oyuncu getirmeyip 2 aydır hatrı sayılır derecede kendi elleriyle medya üzerinden küfür ettikleri Diagne'ye yine kendi elleriyle kucak açtırıp ''işte bu bizim santraforumuz'' derlerse bu sefer hakikaten küfür ederim. Hoş bu yönetimin eldeki tek santraforu bonservisle yollayıp 2 haftayı kimseyi alamadan bitirmişliği de var ama bunu bir kez daha yaşatmak, ilk kez başına gelmesinden bile daha absürd bir durum olur. O yüzden Falcao olmuş Falçao olmuş Apo başkanın deyimiyle, Galatasaray yöneticisiyseniz ona göre davranma mecburiyetindesiniz.

Yillardir forvet transferi yapamiyoruz. Ha geldi, ha geliyor, ucak kalkti, turbulans oldu, suya yatti, camura batti.
10 tane forvette ayni seyi yasadik, supriz olmaz.
Son gun gidip sacma sapan adamlara sacma sapan parayi yigarlar artik

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

monaco başk. yrd:
-Falcao ve Jemerson transfer iddiaları doğru mu? -Monako Başkan Yardımcısı Oleg Petrov; Sadece Galatasaray değil, başka kulüpler de Falcao'yla ilgileniyorlar. İyi bir teklif almazsak kalması önemli. Satılırsa yerine o kalibrede oyuncu almak lazım. Kalırsa da sorun olmaz."
andre silva transferi maddi sebepler yüzünden gerçekleşmedi, şuanda başka oyunculara bakıyoruz. -4-4-2 sisteminde falcao'yu destekleyecek 2. bir golcü bakıyoruz.

André Silva transferi gerçekleşmediği için mi Falcao'yu kadroda tutuyor musunuz?
-Oleg Petrov: Andre Silva transferi, kulüpler arasındaki mali anlaşmazlıklar nedeniyle gerçekleşmedi. Sakatlık nedeniyle değil. Şu an bir müzakere yok. Diğer seçenekleri araştırıyoruz."

Bu yönetim getiremez dedik onemli olan kulüple anlaşmak dedik siz hala Falcao kaç gol atar dediniz. Bu yönetim ayakkabısını getiremez. Banega da da alan da da aynısını oldu bunlar beceriksizler. Galatasaray tarihinin en beceriksiz yönetimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt