Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cenk iyi 1 forvet.Premier ligdeki kötü performansı yanıltmasın.Falcao olmazsa gelsin.

As forvet olarak olmaz diyorum. Aboubakarda yada gomez vardı hep yanında. Onlar sakatken tek oynamış olabilir ama genelde hep iyi bir forvetin yedeğiydi. Şu anki formuylada tek başına kaldıramaz forvetimizi.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yav ne abobubakar ne gomezi 2017/2018 sezonunda sakat falan değillerdi ikisi de yoktu.O ikisinin yanında pişti. En son yalnız kaldığında cl de dağıttı ortalığı. Namağlup çıktılar. Bu adam ligimizin üstünde bir forvet. Üstelik yerli milli takımın as forveti Çokta kolay uyum sağlar nerden aklınıza yerleşti şu aboubakar gomezle oynadı mevzusu son senesinde kendisi oynadı Avrupaya CL performansı sayesinde gitti zaten yoksa adamlar ikinci forvet olsa neden alsınlar

İlk olarak Falcao transferi içime mali olarak sinmiyor,Cenk'e de fazla tabi o para o işin abartısıydı sadece.İkinci olarak da forumda her tip var bir tek yerlici yok.O da bana kalsın dedim. :D
Cenk için 1 yılda 6 m euro ödemek bana hiç doğru gelmiyor, 2.5 da kiralama bedeli deniliyor. Bana biraz gündem değiştirme haberi gibi geldi, Cenk'i de beğenmem tek forvet olarak başarılı olabilecek birisi değil, zaten über yetenekli de değildi fiziği iyi ve çalışkan olduğu için iyi yerlere geldi.

Cenk için 1 yılda 6 m euro ödemek bana hiç doğru gelmiyor, 2.5 da kiralama bedeli deniliyor. Bana biraz gündem değiştirme haberi gibi geldi, Cenk'i de beğenmem tek forvet olarak başarılı olabilecek birisi değil, zaten über yetenekli de değildi fiziği iyi ve çalışkan olduğu için iyi yerlere geldi.

Bizimkiler 6 falan vermez zaten rahat ol sen.Seri 4.3'e geldi,Ndiaye 3.5'a geldi,Onyekuru daha da cüzi bir miktara geldi.EPL'den kiralık transferlerimiz bunlar.Cenk de gelirse o civarlara gelir işte takriben.Seri'nin maliyetini geçmez.

Falcao Galatasaray'a geliyor İstanbul'a gelecek Uçağın tarihi bile Belli oldu!
Monaco'nun yıldız golcüsü Radamel Falcao resmen Galatasaray'da! Cimbomun yeni yıldızı Falcao, İstanbul'a kısa süre içinde inecek. Beklenen tarih belli oldu! Radamel Falcao İstanbul'a ne zaman gelecek?

Falcao Galatasaray'a geliyor İstanbul'a gelecek Uçağın tarihi bile Belli oldu!

Galatasaray'ın Monaco'dan transfer etmek için yoğun uğraş verdiği Kolombiyalı süperstar Radamel Falcao, resmen Galatasaray'da! Monaco'nun Sampdoria ile oynadığı hazırlık maçına sonradan dahil olup attığı golle takımına galibiyeti getiren 33 yaşındaki Kolombiyalı golcü Galatasaray'a geliyor! Galatasaraylıların merakla beklediği tarih belli oldu!

Radamel Falcao, uzun süredir menajerler vasıtasıyla Galatasaray'la görüşmelerini sürdürüyordu! Monaco kulübünün deneyimli santrafor oyuncusunu bırakmak istememesinin ardından çıkmaza giren transferi, Radamel Falcao çözdü! Falcao, yaptığı açıklamalarda 1 yıllık sözleşmesi kaldığını ve ailesini düşünmesi gerektiğini söyleyip kulübünün anlayış göstermesini istemişti!

RADAMEL FALCAO İSTANBUL'A GELİYOR TARİHİ BELLİ OLDU

Falcao'nun VIP uçakla İstanbul'a geleceği tarih belli oldu. Falcao ve ailesinden bazı kişileri taşıyacak 4 kişilik özel uçak için Monte Carlo - İstanbul sefer işlemleri gerçekleştirildi. Radamel Falcao, son dakika bir sorun çıkmazsa 7 Ağustos Çarşamba günü akşam saatlerinde İstanbul'a iniş yapacak.

Radamel Falcao'nun İstanbul'da sağlık kontrollerinden geçip Galatasaray ile 2+1 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

boxerdergisi

Kandırmayın GALATASARAYLILARI, alet olmayın Hıncal ın yatak odası dergisinin reklamına....

Haberin kaynagi bile yazmiyor. (Boxer dergisi sonradan eklendi. Artik onlar da kimse??)

Falcao bu saatten sonra gelmezse gercekten rezalet olur her anlamda.

Ayni sekilde diagne kalirsa!!

Konuyu açan kişinin bildiğim kadarıyla sikintili bir geçmişi yok o halde bu iş bitmiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt