Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.981
- 21.050
- 2.233
Yahu 2.5 milyon kiralamayi Monaco'ya ver daha iyi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neden?
balotelli hala boştayken cenk sevdası niye ?
welbeck ile sturridge de boşmuş
Yav ne abobubakar ne gomezi 2017/2018 sezonunda sakat falan değillerdi ikisi de yoktu.O ikisinin yanında pişti. En son yalnız kaldığında cl de dağıttı ortalığı. Namağlup çıktılar. Bu adam ligimizin üstünde bir forvet. Üstelik yerli milli takımın as forveti Çokta kolay uyum sağlar nerden aklınıza yerleşti şu aboubakar gomezle oynadı mevzusu son senesinde kendisi oynadı Avrupaya CL performansı sayesinde gitti zaten yoksa adamlar ikinci forvet olsa neden alsınlarAs forvet olarak olmaz diyorum. Aboubakarda yada gomez vardı hep yanında. Onlar sakatken tek oynamış olabilir ama genelde hep iyi bir forvetin yedeğiydi. Şu anki formuylada tek başına kaldıramaz forvetimizi.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Cenk için 1 yılda 6 m euro ödemek bana hiç doğru gelmiyor, 2.5 da kiralama bedeli deniliyor. Bana biraz gündem değiştirme haberi gibi geldi, Cenk'i de beğenmem tek forvet olarak başarılı olabilecek birisi değil, zaten über yetenekli de değildi fiziği iyi ve çalışkan olduğu için iyi yerlere geldi.İlk olarak Falcao transferi içime mali olarak sinmiyor,Cenk'e de fazla tabi o para o işin abartısıydı sadece.İkinci olarak da forumda her tip var bir tek yerlici yok.O da bana kalsın dedim.![]()
Cenk için 1 yılda 6 m euro ödemek bana hiç doğru gelmiyor, 2.5 da kiralama bedeli deniliyor. Bana biraz gündem değiştirme haberi gibi geldi, Cenk'i de beğenmem tek forvet olarak başarılı olabilecek birisi değil, zaten über yetenekli de değildi fiziği iyi ve çalışkan olduğu için iyi yerlere geldi.