Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yolun mu başındayız
.
images%20(2).webp

Ya bu şerefsiz niye transfere müdahil oldu. Kaç kez yazdım bundan önce gayet olumluydu her şey. Bunu öne sürdüler bonservis meselesi çıktı, maaş fazla isteniyor çıktı, kaç haftadır bitecek. Kendisinin Galatasaray düşmanı olduğu aslında geçmişte çok konuşulmuştu.

Biri şuna hatırlatsın 1 aydır ne konuşuyorsunuz acaba oyuncu ile diye.

Arkadaşlar ben size açıklayım. Şimdi bir düğün pastası düşünün ve önündeki garsonu hayal edin. Her düğünde bu garson ne diyorsa bu adam da aynısını diyor.

Gscimbom mobil

ulan başka bi forvet kovalasaydık bari şimdiye alır kampta takımı tanır alışırdı. sezon başlayacak biz hala yolun basındayız 1 oyuncu için (1 aydan uzun süredir ) . drogba yapmadı senin yaptığını zalim falcao. çek resti gel.

Başkanım iki senedir gıcıklığına mı yapıyorsunuz, forvet mevkisine bir gareziniz mi var?

pazarlik yapilmis arda-falcao yu paket olarak almaksak olmaz bu is.

ne diyelim buyursun gelsinler

Ulan transfer yapacaksın altı üstü ne bu aylarca yolun başındayız bilmem ne lozan antlaşması mı yapıyorsun ne saçma iş bu. Yönetime taraftar baskı yapıyor diye bu saçmalıkları yaşıyoruz. Diagne de olduğu gibi haddinden fazla para ödenip alınınca taraftar mutlu olacak heralde...

Son güne kadar bekleriz böyle giderse hasta oluyorum böylesine. Transfer için süre verin bir oyuncu ile 2 ay uğraşıp diagneye 10 milyon gömdük hala akıllanmadık.

Taraftarı bu yılda sağlam oyaladılar falcao dediler 2 ay geçti ve o da gelmeyecek
Ne 8 numara ne de bek alındı ve kaldı ki savunmanın yedeklerim bile yok

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt