Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jardel, Çolak seviyesinde degil bitiriciligi su an 33 yasinda olmasi itibari ile. Ama benim Atm de seyrettigim Falcao gördüğüm en komple golcüydü bana göre o sakatlığı yaşamadan önce.

Allah sakatlık, ceza, bela vermesin. Adamın tüm dna sı golcü olarak kodlanmış. Fiziksel durumunu üst seviyede tutarsak 20+ golle ligi bitirecektir.

Şimdi sanki Onyeye daha da çok ihtiyacımız olacak gibi.

Ligin kasaplarına yedirmememiz lazım. Yavşak hakemler bize tekme serbest seklinde oynatacaklar ligi.
Haklısın da problem şurda, bu adamın fizijsel durumu nasıl üst seviye kalcak, 36 37 yaşına kadar çok zor. Yanına senin de dediğin gibi onyekuru gibi hızlı ya da ne bilyim golcü dinamik kanatlar alnırsa (babel golcü ama seneye onun olayı da biter yaş epey oldu) en azından alan açar, durduğu yerde bile çok gol atar. Ancak bu takımın seneye 1 yaş daha yaşlandığını ve sözleşmelerinin de devam ettiğini düşünürsek, falcaoya da en az 1 sene boşa para vercez diye düşünüyorum.

Guzel arkadaşım sen ona R yaptın de ben seviye düşürmemek diyeyim ona. Kendi seviyene çekmeye çalışıyorsun hala yukarı çıkmayı dene az.
Dediğim gibi senden korktum adres telefon vs diyince ben böyle delikanlı adamlar ile uğraşamam benim ailem var evliyim bakmam gereken insanlar sorumluluklarım var yani.
İnsanlara gerizekalı deme buda benim sana tavsiyem olsun.
He bide anladığım kadarıyla yönetim ile ilgili bı sıkıntın veya acin var geçmişte biraz kontrol et kendini..(yalakayim ya ben ondan koruyorum onları)

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Üzerine acid dökebilir , temkinli davranmanız salık olur

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Haklısın da problem şurda, bu adamın fizijsel durumu nasıl üst seviye kalcak, 36 37 yaşına kadar çok zor. Yanına senin de dediğin gibi onyekuru gibi hızlı ya da ne bilyim golcü dinamik kanatlar alnırsa (babel golcü ama seneye onun olayı da biter yaş epey oldu) en azından alan açar, durduğu yerde bile çok gol atar. Ancak bu takımın seneye 1 yaş daha yaşlandığını ve sözleşmelerinin de devam ettiğini düşünürsek, falcaoya da en az 1 sene boşa para vercez diye düşünüyorum.

Aslinda biz gelirimize gore tum oyunculara cok oduyoruz. Asgari ucret 300 euro bu ulkede. Bu gelirdeki ulkeye satarak bu paralar cikmaz onda haklisin.

Ama mevcut duruma bakalim. Diagne ve mitroya toplam 5.5 milyon maas oduyoruz ve gorduk satamiyoruzda !

Falcao gibi adamların tum dna lari golcu olarak kodlandigindan 3 yil sonra da o nasil gol atildigini biliyor olacak. Bkz. Drogba bkz. Robinho bkz. Etoo , Bkz Dzeko Bkz. Adebayor.

Bunun disinda diagne , selcuk vs gibi oyuncular da mevsimliktir. Bir donem yukselir ama biraz yaşlandi mi ici bos çuvala donusur.

Biz 3-4 yildir 70 kusur locamizi satamiyormusuz. Bunun da yaklasik 5 milyon euro yillik gelir kaybi varmis. Bunlar Falcao ile satilsa parasini tribunden bile cikarabilirsin.

Bir de ne olur tiyatro seyircisi onunde oynarken bile attigi gole ne kadar sevindigine suraya bir videosunu koysun arkadaslar da bakalim. Adamin isine saygisina, futbola ve basariya olan tutkusuna hep birlikte tekrar bakalim.

Bir de Şino 2 dakika arayla 2 ayri köşeye ayı yollarken Buragi gosteren video koyun. Biz havalara ucarken kendisine pas vermedi diye trip atan yavsaga ne paralar verdik onu dusunun.

Falcao nun tek derdi para olsa 1 yil daha aslan gibi Monaco da kalir sonra elini sallaya sallaya MLS, Çin, Qatar gibi yerlere giderdi, yalan mi ?

Bu yuzden arkaniza yaslanın ve rahat olun. Radamel Falcao herzaman Radamel Falcao dur.

Son düzenleme:
Abi Tanju daha bitirici değil miydi ?
Olabilir valla bilemiyorum oynadığı dönem çocuk olduğumdan kıyasa dahil etmedim, istatistiksel olarak daha mı iyi ? Gerçi istatistiklerinin daha iyi olması daha bitirici anlamına gelmez, şu an tam bir karmaşa içindeyim :D

Bence bu kadar uzamasının sebebi reyting. Falcao’nun gecikmesi, abidik kubidik olumlu gelişmelerin yaşanması daha çok haber demek. Sponsorları da gaza getirmek demek. Hemen anlaşılırsa konu kapanacak. Ama şimdi günlerdir tek gündem Galatasaray

Mesajlarınızı ilgiyle takip ediyor ve sizi çok seviyorum Mahir bey.

Olabilir valla bilemiyorum oynadığı dönem çocuk olduğumdan kıyasa dahil etmedim, istatistiksel olarak daha mı iyi ? Gerçi istatistiklerinin daha iyi olması daha bitirici anlamına gelmez, şu an tam bir karmaşa içindeyim :D

Valla abi bende bilmiyorum oynadığı döneme denk gelmedim ama genelde hep şöyle derlerdi, Tanju'ya ceza sahasında top gelmesi yeter her türlü gol atar filan diyorlardı. O yüzden sorayım dedim, belki o döneme şahitlik etmiş olanlar daha iyi yorum yapabilir.

Benimde aklıma o geldi de bu daha bitirici sanki. Tabi sadece bitiricilik özelinde konuşuyorum, diğer her alanda Jardel'i indükler, zaten jardel bu devirde oynayamazdı.
Jardel daha bir bitiriciydi.
Gelmeden önce bile takip ediyordum. Bütün maç pozisyon yok Jardel 2 tane yerleştiriyordu.
Hangi takımda oynarsa oynasın Reale karşı her maç golü vardı.
Avrupada ceza sahası dışından sol ayakla vole atıyordu. Aynı golü ligte sağ akakla atıyordu.
Hava hakimiyeti de daha iyi.

Çalım atamıyordu garibim.
Çalım atamayan ilk Brezilyalı diye millet eğleniyordu.
Yanlış zamanda yanlış ortama geldi.
Yoksa rahat 35 gol atardı.

Gscimbom mobil

:devilish: :devilish: :devilish: :devilish:

Screenshot_20190808_013106_com.instagram.android.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt