Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ruslara güvensen böyle olur iste ha bizim köylü ciddiye bile almanistir petrov

Reva mı lan bu bize

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Herifler eldeki 3 santraforla yetinmeyip arkayı dörtlediler, biz en istemediklerini almak için 2.5 ay uğraşıp elde en azından mevkisi tutan herifleri de dışarı saldık. Lafta biri Şampiyonlar Ligi takımı, diğeri küme düşme. Avrupalı olmak sadece gitmekle yetmiyor demek ki, onu yaşamak da lazım. Fatih hocaya teknik anlamda her konuda kızıyorum, çok noktada yetersiz buluyorum da şu heriflerle uğraşmak da başka bir sabır testi hakikaten. Abdürrahim'den 1-2 güne son 5 günde iki santrafor açıklaması bekliyorum. Önce 2 tane belediye meclisine filan memleketinden çay götürsün de.

6 ay sonra ön sözleşme yapabileceğin Akbaba’ya 4 m,Diagne’ye 13m vermişsin.Adamlar Falcao’yu bedava bırakır mı hiç...

mitroglu ve ozornwafor gitse bile 14 yabancımız var birinin gelebilmesi için birinin daha gitmesi lazım.

Gerek yok artik.

Yine Alan gibi olmasin. Takimi diagne ile lige ve CL ye baslatmamak icin " xiterim sizi de Falcao nuzu da" deyip 2. Alternatifi (Umarım vardır) alın getirin.

Yeter artik, GS bu kadar kucuk dusurulemez.

mitroglu ve ozornwafor gitse bile 14 yabancımız var birinin gelebilmesi için birinin daha gitmesi lazım.
Yok öyle bir şey.

1- Fernando Muslera
2- Christian Luyindama
3- Marcao
4- Yuto Nagatomo
5- Martin Linnes
6- Mariano
7- Steven Nzonzi
8- Ryan Donk
9- Jean Michael Seri
10- Younes Belhanda
11- Ryan Babel
12- Sofiane Feghouli
13- Mbaye Diagne

Bizim bilmediğimiz yabancı futbolcumuz mu var?

Yok öyle bir şey.

1- Fernando Muslera
2- Christian Luyindama
3- Marcao
4- Yuto Nagatomo
5- Martin Linnes
6- Mariano
7- Steven Nzonzi
8- Ryan Donk
9- Jean Michael Seri
10- Younes Belhanda
11- Ryan Babel
12- Sofiane Feghouli
13- Mbaye Diagne

Bizim bilmediğimiz yabancı futbolcumuz mu var?

transfermarkt ta jimmy durmaz yabancı gösteriyormuş, ondan dolayı beni şaşırttı pardon.

Birisi bunlara satmayin diye para mi verdi acaba?

Olmayacak sey degil, bu orman cocugu kafayi bize takmis durumda. Her bok beklenir böyle kompleksli bir orman cocugundan.
Insanin aklina türlü türlü seyler geliyor.
Yapar tipisini sevdiğim. Böyle insanların topluma insana parasından başka faydası yoktur. Aldığı nefes zarar.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt