- 6 Şubat 2017
- 11.942
- 30.175
- 438
5 değil 15 de olsa almamız lazım artık rezil olmamak için
Allah kahretsin ki haklısın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5 değil 15 de olsa almamız lazım artık rezil olmamak için
ben 1 gün haksız çıkarsam bunu BBC haber yaparAllah kahretsin ki haklısın
ambarat ve hamiti gurur meselesi yapip almistik. pek katki aldigimiz söylenemez.5 değil 15 de olsa almamız lazım artık rezil olmamak için
bu belhanda beli ağrıyor diye!!! oynamayacak sözü beni kıllandırdı. falcao gibi transfer olacak diye mi oynatılmıyor acaba?
Olmaz ya Diagne ya da Belhanda 13 e gitse
5 falcao
2,5 eksiye
5 milyona da hızlı bi kanat alsak çok mu şey istiyoruz be
üstüne belhanda yerine banegayı alsak bide
Hocam bu adamla normalde 5.5'a anlaştın.. Bonusların gerçekleşme durumunda sen zaten milyon eurolara boğulacaksın.. Şampiyonluğu aldığında 1 milyar tl civar para alıyorsun ki seneye bu daha da artacak.. Senin bu adamlara para vermeyip bu parayı riske etmen kadar saçma birşey yok..Bu tip adamlara para vermemek en büyük kayıptır.. Kulüplerin CL ve şampiyonluk geliri çok arttı.. Futbolcu maaşlarına gelince bugün Gomis tarzı üst düzey bir forvete bonuslar hariç 3.5 - 4 milyon euro seviyesinde para vermen lazım ki bu tarz bir forveti bulma ihtimalin bu saatten sonra yok.. Falcao CL'de kendini ispatlamış ve hala form düzeyi çok iyi olan bir futbolcu.. Ben iddia ediyorum Falcao gelsin Sneijder-Drogba döneminde olduğu gibi 500.000 adetin üzerinde forma satılacak...Kaybedeceğin hiçbirşey olmayacak yeter ki gerekeni yapsın..Falcao paket olarak iyice pahalandi. 2 sene icin bonuslarla 7 milyon maas aliyorsa nerdeyse 20 milyona patlayacak. Bir de bu adamdan bir daha para kazanma sansimiz yok ve bence hic adam gibi sponsor anlasmasi fapan da yapamayiz o burda olsa bile.
Falcao 25-30 gol atmazsa resmen beklenilenlerin arkasinda kalir. Tek basina bir de SL de en az 1 mac kazandirmali o paralari aliyorsa.
Buda pek doğru değil aslında renktaş. Bizim mali durumumuz yıldız transfer veya genel oyuncu transferleri ile alakası yok okadar.Biz vermemeliyiz.
Samatta’yı değil başkasını alırsın o zaman.
Yıldız fetişizmi yüzünden bu durumlara düştük zaten, FFP ile uğraşıyoruz.
P takdim edeyim mi sana Zahir?Yemin ederim şişeyi ağzıma sokup birinden şişeye yumruk atmasını isteyeceğim. Bu ne lan!!!