# Rafael Marquez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Rafael Marquez

Umut dünyası be renkdaş :D adam gelmezse blogumu kapatacağım diyor bilmiyorum valla :D bi de scout cihanda yazmiş twitter zıkkımına bişeyler. geliyo felan. bilmiyorum herkes bişeyler paylaşıyo sonuçta :)

Kapatmaz. linkini al koy kenara yaz tranfser döneminde yine sallama yapacak geçtiğimiz dönemlerden tecrübe ile sabit.

Kapatmaz. linkini al koy kenara yaz tranfser döneminde yine sallama yapacak geçtiğimiz dönemlerden tecrübe ile sabit.

ben ilk kez gördüğüm için inan bilmiyorum :) Gelmezse mail yağmuruna tutarım orayı valla :D yaza yaza deviririm blogu :)

Sanki kapatsa ne olcak onu kapatır başka açar çokmu popüler blog sitesi :)

Dün gece çok garip bir rüya gördüm. Transfer açıklanmamasına rağmen Haldun Üstünel taraftara sürpriz yapıyordu, ilk 11'de Marquez oynuyordu sahaya çıkıyordu felan rüyada bile inanmamıştım gördüğüm halde çok garip bir rüyaydı :D . Dedim Haldun Üstünel tamam çok ters köşe sürprizleri yapıyor ama bu kadarı da değil dedim bakalım gerçekte neler olacak. Gelmesi mümkün değil bence, sene sonu belki olur ama devre arası zannetmiyorum hiç. Keşke gelse...

Dün gece çok garip bir rüya gördüm. Transfer açıklanmamasına rağmen Haldun Üstünel taraftara sürpriz yapıyordu, ilk 11'de Marquez oynuyordu sahaya çıkıyordu felan rüyada bile inanmamıştım gördüğüm halde çok garip bir rüyaydı :D . Dedim Haldun Üstünel tamam çok ters köşe sürprizleri yapıyor ama bu kadarı da değil dedim bakalım gerçekte neler olacak. Gelmesi mümkün değil bence, sene sonu belki olur ama devre arası zannetmiyorum hiç. Keşke gelse...

Cem çık gez dolaş al kız arkadaşını pasta çay falan rahatla renkdaş:)

ya bu sessizlik beni inanılmaz geriyor fırtına öncesi sessizlik gibi, bişeyler olsun artık..

Dışardan geldim zaten :D . Fakat rüyada bile inanmamıştım o olay olduğunda çok garipti ya haberi açıklanmadan direkt Sami Yen'e geliyordu adam üstünde beyaz formamız, süperdi vallahi :) .

Gelecek ;-)

Not: Sadece inanc. duyum muyum degil yani

Bu arada, FCN'e göre, Ustunel Ispanya'daymis.

Umarim dogrudur!

FCN !

:):(:confused::mad::p;):D:o:rolleyes::cool::eek::ciftetelli::evilsmile::boohoo::bayrak::2_thumbs_up_-_anima:ask::idea::badwords::allaalla6vr::omg:

FCN medayada çıkan haberleri derleyen bir blog...Duyumu filan yok sahibini bir forumdan tanıyorum,neyse yani sallamak lazım...Bişey bilmediğine eminim..

FCN gt haberciliginde dunya markasi.

Yok abi halkaları toplayınca kesin Marquez yada o ayarda biri çıkıyor . Umarım yanılmayız .

1- Marquez 18'e alınmadığı haberi zaten kafada soru işareti yarattı .

2- İspanya sonuçta dünya futbolunun İngiltere ile beşiği değil mi ?

3- Fcn yine de bloglar arasında en güvenilir kaynaklardan biridir . En azından adamlar Galatasaray'a gönül veren kişiler, neden durduk yere insanları kandırmak istesin ki ? Üstelik herhangi bir reklam geliri dahi yok, herhangi bir reklam kodu yada banneri yok vs ..

Hayırlısı .

edit : Ayrıca, 31 aralık tarihki goal.com haberinde Genoa'nın Marquez'le ilgilendiği yazıldı . Daha sonra bizim haberler bloglarda geçmeye başladı . Goal daha sonra ki haberinde Milito ile Geneo'nun ilgilendiğini duyurdu . Transfermarkt de ise Milito ile Galatasaray ilgileniyor :) Yani arapsaçı durumda :) Lucas için bu kadar bekleyeceğimizi sanmıyorum :)

Yok abi halkaları toplayınca kesin Marquez yada o ayarda biri çıkıyor . Umarım yanılmayız .

1- Marquez 18'e alınmadığı haberi zaten kafada soru işareti yarattı .

2- İspanya sonuçta dünya futbolunun İngiltere ile beşiği değil mi ?

3- Fcn yine de bloglar arasında en güvenilir kaynaklardan biridir . En azından adamlar Galatasaray'a gönül veren kişiler, neden durduk yere insanları kandırmak istesin ki ? Üstelik herhangi bir reklam geliri dahi yok, herhangi bir reklam kodu yada banneri yok vs ..

Hayırlısı .

edit : Ayrıca, 31 aralık tarihki goal.com haberinde Genoa'nın Marquez'le ilgilendiği yazıldı . Daha sonra bizim haberler bloglarda geçmeye başladı . Goal daha sonra ki haberinde Milito ile Geneo'nun ilgilendiğini duyurdu . Transfermarkt de ise Milito ile Galatasaray ilgileniyor :) Yani arapsaçı durumda :) Lucas için bu kadar bekleyeceğimizi sanmıyorum :)

Guvenilirmi degilmi tartisilir renkdas, yaz transfer doneminden beri takip ediyorum yazdiklari cogu sey balon cikti, o yuzden pek inandirici gelmiyor bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt