Cevap: # Rafael Marquez
Oyun Haldun Üstünel faktörünü unuttu

Şaka maka mantıklı düşününce ve transferin de gecikmesi ile umudum daha da arttı

Messi .. Geldi kimin bileti kesildi ? Yani kimse Barca'da olmazsa olmaz değil . Goal.com haberinde ise yılbaşında Genoa talip olmuş . Şimdi ise Milito'ya talip olmuşlar . Caceres yanılmıyorsam Juve'de kiralık . Eee biz çok mu aşağı bir kulübüz ? Barça'nın eski hocasını aldık neden futbolcunu almayalım ? Pique'yi istemedik yada Puyol'u . Marquez'in kulübü satmaya yanaşır .. Sonuçta futbolda bacasız sanayi

Ne yapacak altta pırıl pırıl gençler varken, onların önünü açmak varken . Misal pedro gibi gençlere daha fazla şans vermek için illa ki bazı futbolculara kıyacak . Neymiş kaç yıldır Barça'da mış olsun Carlos kaç sene R.Madrid forması giydi ? Beklemedeyiz olursa da olmazsa da ama sabah kalkınca birden ümitlendim

Hayırlar ola inşallah . Marquez olmasa bile Haldun Üstünel yine Marquez çapında birini getirecek

Yoksa adam istemez mi çoluğuna çocuğuna yakın olmak .. Sıradan futbolcuyu takardı koluna (Lukunku,İmamın Abdest Suyu vs . örnekleri gibi) gelmesini de bilirdi .
RVN'un çevirisini örnek teşkil edersek, ne demiş bu kral ??
"Galatasaray'da oynamak güzel olur" Kariyerse, Marquez'den daha kariyerli ! Rud bile bu düşüncelerde ise Marquez neden olmasın ?
Haa Rud bize lazım mı tartışılır . Fiyat - Verimlilik bazında . Yoksa kim istemez Rud'u

Baros olmasaydı eyvallah ama Baros sakatlıktan çıktı geçen yılın da gol kralı ve yedeği de zamanında altın ayakkabılı Nonda . Bu şartlarda Rud'u istemek mantıksız olur . Sercan'la Rud'u kıyaslamıyorum yanlış anlama olmasın ama ben rud'u alacağıma Sercan'ı alırım . Bonservis'i halledersek yıllık ücret konusunda 1.5 m euro'ya fit olur ama Rud senelik 3.5 dan aşağı oynamaz ve yedek de bekletemezsin . Zor

Ayrıca Rud'un kendini kanıtlama derdi yok

Kime neyi ispat edecek bu saatten sonra ? Ama Sercan yedek kalmayı dert etmez hemde yaşı gen. daha yapacakları var ve hala daha tam olarak kendini kanıtlıyamadı . İdeallari, istekleri bitmedi . Üstelik de yabancı kontenjanı doldurmuyacak .
Hayırlısı