# Rafael Marquez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Rafael Marquez

Seni alalim Double Tarkan. Hem foruma girecek vaktin de olmaz transfer olduktan sonra. Nasil, iyi mi?

Ilk iki dakika sirf Marquez'in sivamalari

YouTube - Tenerife Vs FC Barcelona 0-5 - All Goals & Match Highlights - [High Quality] - January 10 2010

Sezon basinda bir mac daha izlemistim, adam cok agir. Yaninda Puyol gibi bir azman olmasi bile farketmiyor. Marquez bitmis malesef.

yanında puyol varken hemde dunyanın en iyi 3 defansından biriyken böyle araya top attırıyolarsa bize gelse bu marquez nolur bilmiyorum.servetin yanına koy rakip koşu yoluna ne atarsa geçer bu 2liden :D:D

bravo basghan başarılı bi çalışma oldu

Tamam Tarkan bey, sizin icin bir tane sppedy aliriz.

Tarkan niye bu adamı bu kadar çok istiyon,reklam için para falan mı aldın nedir? :D

Tarkan niye bu adamı bu kadar çok istiyon,reklam için para falan mı aldın nedir? :D

Bu adam = kariyer+başarı+Dünyaca ünlü bir isim.

servet bu adamın yanına gelirse arkaya çok top kaçırırsak vay halimize diyenler var . Marquezin yerine hızlı,sağlam basan adam şart diyorlar. peki 2 oyuncu da ağır ise niye servet değişilmez -sabit oyuncu. servet gitsin yerine hızlı bir adam gelsin. dimi ama? sonuçta senin elinde marquez gibi bir teknik eleman olmuş olur.

Bu adam = kariyer+başarı+Dünyaca ünlü bir isim.

servet bu adamın yanına gelirse arkaya çok top kaçırırsak vay halimize diyenler var . Marquezin yerine hızlı,sağlam basan adam şart diyorlar. peki 2 oyuncu da ağır ise niye servet değişilmez -sabit oyuncu. servet gitsin yerine hızlı bir adam gelsin. dimi ama? sonuçta senin elinde marquez gibi bir teknik eleman olmuş olur.

Marquez'i alırsak orta saha oynatırız. Özellikle orta saha oynadığında çok çok daha verimli oluyor bu adam.

Hele bir gelsinde bu adamı heryerde oynatırız biz,bizim gibi orta saha dahil savunma yapma özürlü bir takımda mutlaka oynar...Ama gelirmi tabiki hayırr...:)

Şaka gelebilir ama ben hala olabilir ümidindeyim :) Transfer bu kadar aksadı ise ki, "kampa yetiştircez" şeklinde açıklamalar vardı demek ki kaprisli nazlı bir oyuncu ve bu uğraşlara değecek kişi . Barca'nın stoper bolluğu ve alt yapıdan gelen oyuncuların arzusu bu transfer haberine acaba dedirtiyor :) Herkez "afrika uluslar kupasına giden keita ve toure olsaydı bu transfer olabilir di" diyor, "onlar yokken Barcelona bırakmaz" diyorlar . Peki Barcelona gibi alternatifleri bol alt yapısı sağlam bir takım sadece Marquez'e mi bakıyor ? 20 gün de küme mi düşecekler ? Marquez'le 5 atıyorlar Marquez'siz 3-4 atsınlar . Marquez, Puyol ve Pique varken yedek kalacağından eminken iyileşme aşamasında Milito varken GALATASARAY'ı düşünmez mi ? Hepsi muamma tabi ama ben "Marquez" den umutluyum . Hayırlısı :)

Kendisine Fmde teklif gönderdim Barça kabul etti ama oyuncu ben Galatasaray'a gelmem diyor:D

Gerçekte ise Haldun faktörü ile Galatasaray'a gelebilir :) :p

Gelmesini bende çok istiyorum. Umarım son maçlardaki hatasını yapacak kadar ağır olmaz (velevki gelirse).

Oyun Haldun Üstünel faktörünü unuttu :) Şaka maka mantıklı düşününce ve transferin de gecikmesi ile umudum daha da arttı :) Messi .. Geldi kimin bileti kesildi ? Yani kimse Barca'da olmazsa olmaz değil . Goal.com haberinde ise yılbaşında Genoa talip olmuş . Şimdi ise Milito'ya talip olmuşlar . Caceres yanılmıyorsam Juve'de kiralık . Eee biz çok mu aşağı bir kulübüz ? Barça'nın eski hocasını aldık neden futbolcunu almayalım ? Pique'yi istemedik yada Puyol'u . Marquez'in kulübü satmaya yanaşır .. Sonuçta futbolda bacasız sanayi :) Ne yapacak altta pırıl pırıl gençler varken, onların önünü açmak varken . Misal pedro gibi gençlere daha fazla şans vermek için illa ki bazı futbolculara kıyacak . Neymiş kaç yıldır Barça'da mış olsun Carlos kaç sene R.Madrid forması giydi ? Beklemedeyiz olursa da olmazsa da ama sabah kalkınca birden ümitlendim :) Hayırlar ola inşallah . Marquez olmasa bile Haldun Üstünel yine Marquez çapında birini getirecek :) Yoksa adam istemez mi çoluğuna çocuğuna yakın olmak .. Sıradan futbolcuyu takardı koluna (Lukunku,İmamın Abdest Suyu vs . örnekleri gibi) gelmesini de bilirdi .

RVN'un çevirisini örnek teşkil edersek, ne demiş bu kral ??

"Galatasaray'da oynamak güzel olur" Kariyerse, Marquez'den daha kariyerli ! Rud bile bu düşüncelerde ise Marquez neden olmasın ?

Haa Rud bize lazım mı tartışılır . Fiyat - Verimlilik bazında . Yoksa kim istemez Rud'u :) Baros olmasaydı eyvallah ama Baros sakatlıktan çıktı geçen yılın da gol kralı ve yedeği de zamanında altın ayakkabılı Nonda . Bu şartlarda Rud'u istemek mantıksız olur . Sercan'la Rud'u kıyaslamıyorum yanlış anlama olmasın ama ben rud'u alacağıma Sercan'ı alırım . Bonservis'i halledersek yıllık ücret konusunda 1.5 m euro'ya fit olur ama Rud senelik 3.5 dan aşağı oynamaz ve yedek de bekletemezsin . Zor :) Ayrıca Rud'un kendini kanıtlama derdi yok :) Kime neyi ispat edecek bu saatten sonra ? Ama Sercan yedek kalmayı dert etmez hemde yaşı gen. daha yapacakları var ve hala daha tam olarak kendini kanıtlıyamadı . İdeallari, istekleri bitmedi . Üstelik de yabancı kontenjanı doldurmuyacak .

Hayırlısı :)

Evet bende Marquez' i çok istiyorum ama Servetle ikisi bu defansı bence toparlayamazmış gibi geliyor sizin fikriniz nedir defanstaki sıkıntı sizcede çözülürmü? burdaki hassas nokta Marquezin yavaş olması yüzünden, tabiki Gökhan Zan olacağına Marquez olsun adamın inanılmaz pas dağıtma potansiyeli var.

Marquez alınırsa Servet'in topdan uzak durup pas işine girmemesi lazım ve enerjisini Marquez'in açığını kapamak için kullanması lazım.

Ancak bu şekilde Servet-Marquez iş yapar. Bende isterim gelmesini ama ağır olduğuda su götürmez gerçek. Ağırda olsa gelsin be :D

Sorma renktaş kaçgündür Marquezin geldiği hayaliyle yaşıyorum..

Yani, Ferrari'de ağır ama beğeniyoruz hepimiz. Çünkü müdehaleleri iyi. Üstüne Marquez'in kalitesi,tecrübesi ve topa olan hakimiyeti var. Servet'te koşacak bu adamla oynarsa eğer çözüm bu olur. Önde durucak-karşılayacak yani Marquez'e göre.

Basında çıkan onlarca defans arasından bize en yaralı olacak olan Marquez'dir.

Yani, Ferrari'de ağır ama beğeniyoruz hepimiz. Çünkü müdehaleleri iyi. Üstüne Marquez'in kalitesi,tecrübesi ve topa olan hakimiyeti var. Servet'te koşacak bu adamla oynarsa eğer çözüm bu olur. Önde durucak-karşılayacak yani Marquez'e göre.

sunu belirteyim ferrari hic de agir degil hizli bir oyuncu.

emre gungor den bile hizli

Ferrari cabuk hizlanan bir herif degil, donusleri falan agir. Servet'ten hizli tabi ama hizlanma sekli ayni Servet gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt