# Rafael Marquez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Rafael Marquez

mehmette ben kus kokusu aldım sanki:)

Marquez hayırlı olsun arkadaşlar. Geldiğini biliyorum artık ve çok sevinçliyim.

Yok, o kadar kolay değil. Umarım ben yanılırım ve burada birlikte halay çekeriz.

Ama sen yanılırsan ortalarda görünmezsin bir daha. O yüzden öyle kesin ifadelerden kaçınmakta fayda var.

Adam sözleşme imzaladı nasıl geliyor? Nereye geliyor? Neden geliyor? Galatasaray'da Barcelona'dan söke söke adam alacak maddi güç var mı? Şöhreti, parayı, üst düzey bir takım ve ligi bırakacak mı? Bırakacaksa ne için bırakacak neden? Bu haber bize mantıklı geliyor mu? Bu soruları kendinize sorun sonucunda eğer tatmin edici cevaplar çıkarsa gönlünüzce sevinin Marquez Galatasaray'da diye.

Galatasaray sonuçta 80 milyonluk bir ülkenin UEFA ve SUPER kupa sevinci yaşamış bir kulübüdür . Marquez'den daha kariyerlileri de geldi . Örnek - Hagi ..

Ayrıca dünya genelinde ki TURK potansiyelini de ilave edersek ki sayıları 500 milyona gidiyor . Galatasaray'ın Barça'dan futbolcu alması normal sonuçtur ..

Bence üzerimizde ki kompleksi atmamız lazım . Onlarda dünyalı bizde :)

Galatasaray sonuçta 80 milyonluk bir ülkenin UEFA ve SUPER kupa sevinci yaşamış bir kulübüdür . Marquez'den daha kariyerlileri de geldi . Örnek - Hagi ..

Ayrıca dünya genelinde ki TURK potansiyelini de ilave edersek ki sayıları 500 milyona gidiyor . Galatasaray'ın Barça'dan futbolcu alması normal sonuçtur ..

Bence üzerimizde ki kompleksi atmamız lazım . Onlarda dünyalı bizde :)

Bahsettiğimiz şeyler bambaşka süngü takıp yakın çarpışmaya girmeyeceğiz ki tüm İspanya'yla. Süper kupa ve Uefa kupası aldık onların müzesinde hangi uluslararası kupalar var bir araştırın lütfen. Hagi'yi Barcelona yabancı sayısından dolayı düşünmediği için biz aldık. Ülkesine olan yakınlığı ve dolgun ücretten dolayı Meksika yerine Türkiye'yi seçti Hagi. Bu kadar yüzeysel düşünürsek gazetelerde gönül rahatlığıyla yazabilirlar C. Ronaldo Galatasaray'da !

Bahsettiğimiz şeyler bambaşka süngü takıp yakın çarpışmaya girmeyeceğiz ki tüm İspanya'yla. Süper kupa ve Uefa kupası aldık onların müzesinde hangi uluslararası kupalar var bir araştırın lütfen. Hagi'yi Barcelona yabancı sayısından dolayı düşünmediği için biz aldık. Ülkesine olan yakınlığı ve dolgun ücretten dolayı Meksika yerine Türkiye'yi seçti Hagi. Bu kadar yüzeysel düşünürsek gazetelerde gönül rahatlığıyla yazabilirlar C. Ronaldo Galatasaray'da !

iyi de sen 23 24 yaşında süper yıldızı almıyorsun ki .. 30 yaşında ki adam artık sakatlık vs yaşamazsa oynayacağı 3-4 sene . Gören duyan da Yaya Toure üzerinde konuşuyoruz sanacak . Pireyi deve yapmakta ülke olarak üstümüze yok :)

Birincisi bahsettiğiniz ismi Barca'dan almakla Marquezi almak arasında bir fark yok...

İkincisi kriteriniz yaşmış ya alın size bir öneri o zaman Puyol'u alalım,hem 32 yaşında puyol daha kolay gelecektir kriterinize göre...O takımın kaptanı,simgesi falanı filanı...Bunları biliyorum boşa nefes harcamayın değinmek istediğim nokta sadece 30 yaşında diye bir kriter verip bu adam gelir o zaman çıkarımınıza....

Üçüncüsü hani demişsiniz ya pireyi deve yapmayalım...İşte o deve Marquezin ta kendisidir...Barçada yedek olması bu gerçeği değiştirmez...

Bunları 3 gündür anlatıyoruz ancak ya kimse anlamıyor,yada anlamak istemiyor...

Doğru ya banane gerçeklerden ben hayallerimle mutluyum...

Haa unutmadan seneye Zlatan'da 30 yaşına giriyor,artık onuda seneye alırız...

Eto artı 45 milyon vermişlerse bizene 30 oldumu bu iş biter...

Neyse canım banane...Artık Worda yazıp geldi diyecek kadar olay kopmussa diyecek pek bişey yok...Bilmem neremin sitesi kaynak altında geldi işte...

Sevgili Rafael,

Nasılsın? Beni soracak olursan iyiyim. Bize gelmeni istiyorum Rafael... Hayır hayır! oturmaya değil, Galatasaray'da top oynamaya... Ama aynı zamanda Barcelona'da yaşamanı istiyorum. Biliyorum 7 sene sonra bütün yaşanmışlıkları, alışkanlıkları bırakıp yepyeni bir ortama gelebilmek senin için çok zor. Zor ama, Popescu ile aynı dilden anlaşabiliyorsanız muhakkak Barca yönetiminden kayıtlarını ve telefon numaralarını bulabilirsin. Sor ve o sana anlatsın. Popescu olmaya davet ediyoruz seni. İster kal, ister gel. Gel ama... :)

Birincisi bahsettiğiniz ismi Barca'dan almakla Marquezi almak arasında bir fark yok...

İkincisi kriteriniz yaşmış ya alın size bir öneri o zaman Puyol'u alalım,hem 32 yaşında puyol daha kolay gelecektir kriterinize göre...O takımın kaptanı,simgesi falanı filanı...Bunları biliyorum boşa nefes harcamayın değinmek istediğim nokta sadece 30 yaşında diye bir kriter verip bu adam gelir o zaman çıkarımınıza....

Üçüncüsü hani demişsiniz ya pireyi deve yapmayalım...İşte o deve Marquezin ta kendisidir...Barçada yedek olması bu gerçeği değiştirmez...

Biz bu kadar kendimizi küçümseyeceksek hiç takım tutmayalım. Bırakalım futbolu İspanya'da oynasınlar . Bizim ülkemizin nesine gerek futbol nesine gerek yıldız futbolcu .

2 sene önce süper yıldız dediğimiz ronaldinho bile inanılmaz düşüşte . Öyle ki adı ciddi şekilde rakibimizle anılmakta . Şaka gibi .

Carlos 33 yaşında geldi . Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi sol beklerinden di. Marquez Carlos'dan daha çok mu kariyerlidir ? Ya da şöyle sorayım Carlos'u getiren takım GALATASARAY'ımızdan daha mı üstündür ????

Neyse boşa tartışmanın gereği yok . Hayırlısı ne ise o olsun :)

amma negatifsin... Şurada insanlar hayal veya gerçek birşeyler umut ediyor 50 tane laf söylemişsin ki söylediğin kulüp Galatasaray... Elano gelince yoksa sende mi soyunmuştun..;)

Suraya da toteimi yapayım da :)

Marquez gelsin.....

Marquez gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt